Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_chce_

wrzesień 2013

Polecane posty

Gość anka_chce_
hej, zrobiłam test i narazie negatyw, ale testować tak naprawdę powinnam po 2 stycznia, zatem jeszcze poczekam:) bez nerw dziewczynki, gdzie dziś się bawicie??

Gość anielka86___
dziewczynki czy mogę dołączyć? test pozytywny dziś!!!

Gość anka_chce_
a co tutaj taka cisza???????????????????????????????? dziewczyny szykują się na imprezkęęęę????? anielka jasne ze dołączaj do nas chyba przetrwamy:)

Gość anka_chce_
witam w nowym roku!!! jaka cisza!!! czy któraś dziś testowała????

Gość spiaca królewna
chyba wszystkie SPIA!!!!

hej kobietki!!! witam w nowym roku i mam nadzieje że ten będzie lepszy od poprzedniego miałam dziś testować, ale poczekam jeszcze troszkę, jak nie dostanę do jutra @ to wtedy dopiero kupię test, a jak dostanę to zaczynam kolejne staranka:) a jak u Was? coś tutaj cisza, a tak dużo osób miało testować wczoraj, dzis......

Gość pod słońcem toskanii
Ja już 4 dni po terminie okresu i okresu nie ma. Testy wychodzą negatywne.

Gość anka_chce_
testowałam!!!! II KRESKI!!!! jest tutaj ktoś jeszcze???

Gość Drugi dzidzia
witam dziewczyny moge sie dolaczyc w wigilie zrobilam test i wyszedl pozytywnie inealny prezent na gwiazdke. Pozdrawiam serdecznie

Gość Drugi dzidzia
anka gratulacje

dziewczyny gratulacje, mnie narazie zaczyna coś tam mierdzić w brzuszku..może to @ przyjdzie??? tak w ogóle to podbrzusze boli mnie już jakis czas

dziewczyny gratulacje, mnie narazie zaczyna coś tam mierdzić w brzuszku..może to @ przyjdzie??? tak w ogóle to podbrzusze boli mnie już jakis czas

Gość anka_chce_
też wszystkim gratuluję!!!! i tym które z nami zostały:)

Gość anka_chce_
jasnee gratulacje i zapraszamy trochę nas tu mało, ale nie gadamy o pierdołach i może dlatego nikt nie chce z nami pisać??

dziewczyny....u mnie nadal brak @, brzucho boli a @ nie przychodzi.... mam zgagę i do tego strasznie bolą mnie plecki...może to objawy zbliżającej się grypy???

zaczerniłam swój nick może rozmowa pójdzie nam lepiej?? albo nas tak mało bo tutaj nikt nie gada o pierdołach ona_33 - może zrób test?

zrobie zrobie, ale nie chce robić sobie nadziei a poźniej być złą że jednak nadeszła

Gość anulka*-*
Czesc

Gość bajeczka50
Wraz z żoną urządziliśmy sylwestra u nas w domu, ale sytuacja wymkneła się z pod kontroli i sylwester przerodził się w sex party. Macie tutaj film który nakręciliśmy wspólnie http://www.tinyurl.pl?x6rpsQq0

dziewczyny ja nadal nie mam @ a test wykazuje I kreskę, niewiem co się dzieje poczekam jeszcze do wtorku bo wtedy przyjmuje moja gin i zobaczę co się dzieje

witajcie cos tutaj cichutko, chyba topik się nie przyjął/??? a szkoda......myślałam że pogadamy o normalnych rzeczach i powspieramy się nawzajem ona_33--- poczekaj jeszcze troche, albo idź na hcg, to szybciej się dowiedz czy jesteś w ciąży pozostalym, jeżeli takie są gratuluję i życzę miłego weekendu

cześć Dziewczyny;p ja jeszcze jestem przed testem, 9-11 stycznia powinnam dostac @, ale trzymam kciuki by sie nie pojawil:) moje objawy to: - wyzsza temperatur codziennie rano -obolałe sutki, szczegolnie przy dotykaniu - napiecie w dole brzucha, takie lekkie jak na @ - biały śluz - wokół brodawek zaczyna się tworzyć jakby otoczka - na piersiach, i brzuchu tworzą się pajączki;/ - noi ciąglle jestem zmeczona GRATULUJE Wam waszych fasoleczek:) mam nadzieje ze niedlugo bede mogla dolaczyc do WaS:) buziakiii ps czy tez mialyscie takie objawy?

Gość Ania.... :D
cześć dziewczyny! Mogę się przyłączyć? Niedawno dowiedziałam się , że spodziewam się dziecka, radość niesamowita

Gość kinia23333
Hej dziewczyny ;) Ja mam termin na 17 wrzesień :) Czy ktoś tu jeszcze zagląda?:)

Ostatnią miesiączkę miałam 6 grudnia no i do dziś się nie pojawiła.. Zrobiłam 3 testy ciążowe i wszystkie pozytywne... Byłam u lekarza 2 stycznia ale było jeszcze za wcześniie żeby cokolwiek powiedzieć, lekarz kazał mi przyjść 30 stycznia więc idę za tydz... Ale powiedział, że tak późno mam przyjść bo będzie już wszystko ładnie widać i skieruje mnie na badania krwi i założy karte ciąży... To moja druga ciąża, ale przebiega całkiem inaczej niż pierwsza.. W pierwszej oprócz pobolewaniu w podbrzuszu nic mi nie było.. Całą ciąże czułam się świetnie(chodzi o samopoczucie) leżałam niestety tylko na podtrzymaniu bo dostałąm skurczy w 26 tyg ciąży NAszczęscie urodziłam w 37 tyg i skończyło się wszystko dobrze... Natomiast teraz mam straszne mdłości, cały czas źle się czuję.. Całkiem inaczej niż w poprzedniej ciaży... Według miesiączki dzisiaj zaczęłam 8 tydz ciąży Termin porodu według moich obliczeń przypada na 13.09.2013 hehe 13 w piątek ;p Ale to wszystko lekarz mi powie za tydzień.