Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kvhgjc

Po co żyje skoro nie ma szansy na poprawę?

Polecane posty

Gość Kvhgjc

Raz mam nadzieję, za chwilę nie i irytuje mnie, że ta nadzieję mam, że będzie lepiej, bo nie będzie. Nie chcę żyć, a muszę, bo brak mi odwagi, żeby skończyć. Mam 22 lata i wiem, że wszystko dla mnie skończone.

Gość kolizja inwazyjna
jak se wmówisz ze nie ma szansy to jej nie będzie

Gość alicess
o i nastepny/a do klubu " życie jest bezsensu nie che dalej żyć" witaj w kubie mam tak samo

Gość gdzie on jest?
nooooo to fakt!!!

Gość wredniucha01
przecie nikt was nie zmusza, żebyście żyli dalej i się tak męczyli

Gość dlabajbaj
Żyjesz, bo gdzieś tam w zakamarkach mózgu przebłyskuje myśl, że zawsze jest szansa na poprawę, tylko trzeba ją chcieć wykorzystać. Tylko, że czasem łatwiej jest poużalać się nad sobą niż zabrać się za wykorzystywanie szans.

Gość gdzie on jest?
żyje dla dzieci!!!!!!!!!!

Gość alicess
ja nie chce zyc licze ze moze zgine smiercia tragiczna bo sama zabic sie nie potrafie

Gość Kvhgjc
Łatwo powiedzieć, że coś zmienić, ale akurat jest dużo spraw na które nie mam wpływu.

Gość hhhgggg
wredniucha01 - państwo zmusza ! spróbuj mu doradzić jak się zabić, a zamkną ten wątek

Gość anniuuleczka
nie rozumiem takich ludzi tyle dzieci codziennie walczy o zycie, którego nie miały szans nawet dobrze spróbować, a ty użalasz się nad sobą! Walcz o siebie i swoje życie! Nie poddawaj się codziennym przeciwnosciom! Życie daje w tyłek, ale trzeba się odwrócic i powiedzieć "i tak dam radę!"!

dokładnie tak, nie ma co załamywać rąk, inni mają o wiele gorzej a dają radę z nich trzeba brać przykład i motywację

a mam 28 lat, jestem po udarze mózgu (25 lat)- mój stan był beznadziejny (dawano mi 48 h na przeżycie- a jednak żyję)- do tej pory mam problem mówieniem, noga i ręka bezwładna - a jednak chcę żyć... Kvhgjc jeśli jesteś zdrowa to się ciesz, bo nie wszyscy mają takie szczęście tak Ty... więc ciesz się życiem...