Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka14982772

Pomóżcie mi odkryć zdradę męża

Polecane posty

Gość karolinka14982772

Podejrzewam, że mąż mnie zdradza - chcę go nakryć i rzucić mu w twarz dowodami, które obciążą go na 100%. Jest jedna laska, z którą rozmawia regularnie na gg - w archiwum na kompie nic nie ma a na komórce ma hasło :/ Znam jednak jego hasło do gg, zainstalowałam sobie jego gg na swoim smartfonie - on również ma uruchomione na swoim smartfonie. Moje pytanie brzmi: Czy możliwe jest korzystanie jednocześnie z tego samego numeru gg na dwóch różnych smartfonach? Jeśli tak to kiedy ona napisze do niego do wiadomość pojawi się i u mnie i u niego czy jak to wygląda? Mam nadzieję, że ktoś się na tym zna bo to mi bardzo pomoże :(

Gość jojopek sropek
raczej wynajmij detektywów będzie prościej

Gość karolinka14982772
Wyszło mi masło maślane - oczywiście hasło do jego gg mam, ale ma on jeszcze hasło na telefon - tego hasła nie znam, więc nie mogę się dogrzebać do jego archiwum na smartfonie :/

Gość karolinka14982772
jojopek - jak mi zapłacisz za nich to ok, mnie niestety nie stać na taką "przyjemność" :/

Gość karolinka14982772
Naprawdę mam taki problem i wcale nie jest to śmieszne. Nie rozumiem, co jest takiego złego w temacie o puszczaniu bąków, że musi być od razu skasowany Otóż puszcam wyjątkowo śmierdzące bąki po jedzeniu zawierającym związki siarki, takim jak jajka lub surowa cebula. Staram się ich w ogóle nie jeść, ale czasami jest to niemożliwe. Zwłaszcza jak idę do kogoś i ktoś mnie czymś zawierającym te składniki częstuje (zwłaszcza w święta wielkanocne...) To poważny problem, bo nie chciałabym zadusić męża.

Gość Znudzona sexem
nie jest to mozliwe, jak jest uruchomione jedno i uruchomisz drugie to te u niego sie wylaczy a Twoje sie wlaczy, tak wiec bedziesz mogla pisac za niego o ile on bedzie mial wtedy wlaczone bo gorzej jak on bedzie mial wylaczone a ty bedziesz agadac i on wlaczy wtedy twoje sie wylaczy i on bedzie dalej gadal i kapnie sie:)

Gość bywam czytam wiem
Włącz u siebie to gg, bądź na ukrytym i czekaj aż zaczną pisać, będzie się u Ciebie wszystko pojawiało

Gość jojopek sropek
no to może poszukaj informacji na jakimś forum pełno ludzi stosuje inwigilacje dokształć się trochę i w tedy działaj

Gość karolinka14982772
nie wiem kto się pode mnie podszył, ale fajnie że ktoś pyta o coś - od tego m.in. jest to forum - a druga osoba robi sobie żarty :/ hasło multilogowanie bardzo mi się przydało, dzięki temu mogę wyszukać info w sieci - dzięki :)

Gość karolinka14982772
jestem na ukrytym cały czas i wyłączyłam dźwięk żeby nie słyszał jak coś przychodzi :) tylko interesuje mnie do kogo przyjdą wiadomości - on z tego co wiem też cały czas jest na ukrytym.

Gość bywam czytam wiem
Jeśli ma włączone archiwum to u Ciebie też powinno się pojawić

Gość karolinka14982772
ale on pisze z ta laska po angielsku a ja umiem tylko polski :(

Gość bywam czytam wiem
Jeśli ma włączone archiwum to u Ciebie też powinno się pojawić

Gość karolinka14982772
a będę widziała również jego odpowiedzi?

Gość bywam czytam wiem
No to sorry ale angielskiego za ciebie się uczyć nie będziemy

Gość karolinka14982772
ktoś się pode mnie podszywa - nie pisałam nic o żadnym angielskim!

Gość gość
Uważasz, że mąż lub żona Cie zdradza, jest nielojalny/a, spotyka się z kimś i chcesz mieć dowody w postaci zdjęć? Zatrudnij paparazzi. Napisz jaki masz problem a my rozważymy przypadek i zadecydujemy czy przyjmiemy zlecenie na wykonanie dla Ciebie zdjęć. Wszystko z zachowaniem pełnej dyskrecji. Zdjęcia otrzymujesz tylko Ty. foto.grafo@wp.pl

Gość gość
W odkryciu zdrady najlepiej radzą sobie detektywi. Ja korzystałam z usług pani detektyw Skrzypek z Wrocławia i jestem jej bardzo wdzięczna, bo odkryła, że mąż mnie zdradza, dostarczyła niezbite dowody, które wykorzystałam na sprawie rozwodowej oraz gdy walczyliśmy o opiekę nad dziećmi.