Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lilkaaa92

jak naprawić z nim kontakt?

Polecane posty

Gość lilkaaa92

witam, mam pewien problem, który trapi mnie już od dwóch miesięcy. Spotykałam się z chłopakiem, było cudownie, byliśmy na etapie budowania szczęśliwego związku. Jest ode mnie o trzy lata starszy. Wszystko było między nami idealne, mówił że bardzo mu na mnie zależy i chce być ze mną, ja czułam dokładnie to samo. Wszystko zepsuło się w ciągu jednej chwili. Trzy tygodnie wstecz uprawialiśmy po raz pierwszy seks, powiedziałam mu że to mój pierwszy raz (jego nie był). Uwierzył mi od razu, jednak po samym czynie miał wątpliwości z powodu braku bólu z mojej strony... nie wiem co robić. Nadal było pięknie, jednak po kolejnych spotkaniach nagle coś się zepsuło, powiedział że nadal ma wrażenie że go okłamałam mimo iż zapewniałam że nie! Chciałam to wyjaśnić jednak nie miał ochoty już na spotkanie ze mną. Czyżby męska duma? Podejrzewam, że po części tak, do tego on tak bardzo nienawidził kłamstwa. Ale to nie było kłamstwo! Strasznie mi na nim zależy, widziałam go 2 dni temu, spoglądał na mnie i powiedział mi tylko zwykłe "cześć", nic więcej. A ja tylko się zastanawiam jak odzyskać z nim kontakt, tak bardzo mi go brakuje, ale nie mam chyba śmiałości pisać. Nie radźcie mi żebym dała sobie spokój bo to nie takie proste, oczekuję rad, które mogą mi w jakimś stopniu pomóc! Co robić??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować