Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TH IS IT MNJ

Mam 29 lat i 231 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość TH IS IT MNJ

Już za rok poznam miłość mojego życia.

Gość TH IS IT MNJ
Mam jasną duszę i dobre serce.

Gość IMO12391
Oraz ostrą siekierę. :D

Gość PRAWIKI SĄ TUTEJ
Jesteś cichy i pokornego serca ale to na nic. Do końca życia będziesz prawiczkiem.

Kurde no to działaj, wiesz ile jest dziwczyn w Twoim wieku które nie miały chłopaka? Cała masa! Jest kilka sposobów na to. Pierwszy to biuro matrymonialne, chociaż coraz częściej odchodzi sie od tego typu rzeczy. Zastępstewem bardziej nowoczesnym są portale randkowe i to jest bardzo dobra akcja dla Ciebie, żebyś sobie kogoś znalazł. Może nie chwal sie tym, skup sie w opisie na swoich zaletach i zobaczysz ze ci sie uda ja w to wierze.

Gość TH IS IT MNJ
ch.u.j bo tylko imo zakumał te prowokacje

Gość IMO12391
TH IS IT MNJ "ch.u.j bo tylko imo zakumał te prowokacje" ­ Bo tylko (ku memu wstydowi) tylko ja mam tutaj odpowiedni staż. :P

Gość Randkowicz internetowy 29 lat
Marcellka portale internetowe randkowe nie wiem coraz bardziej mam ich dość... byłem z kobietą poznaną w ten sposób, nie udało się :( pozatym ta odległość ciągłe dojeżdzanie mi to do końca nie odpowiadało... No i teraz napiszę dlaczego mam dość portali... tam są księżniczki w większości to kobiety które przebierają w facetach jak w ulęgałkach, byłem chyba na 11 randkach i tylko jedna chciała drugiej randki, aż jedna... masakra reszta to albo mnie chciała na nocke, albo wogule nie były zainteresowane... i to takie kobiety które nie były super atrakcyjne, te najładniejsze jakie poznałem w sumie były najmilsze, miałem z jedną taką sex przygodę było fajnie ale jednorazowo, dużo kobiet oszukuje jest tam dla żartu... przynajmniej na sympatii, często są w związkach i szukają alternatywy. Nie wiem jak na innych portalach. Lepiej iść do klubu pouśmiechaj się do panien jak jakaś odpowie uśmiechem działaj, to jest prostrze wygodniejsze i mniej stresujące...