Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata__

W sklepie Zara oszukują na przecenach.

Polecane posty

Gość Agata__

Jun miesiąc temu upatrzymalm sobie kurtkę, jej cena wynosiła wtedy 399 zł, pomyślałam ze poczekam do przecen. Dziś wchodzę do sklepu, wyszukalam dokładnie ta sama kurtkę, a na niej nowa przyklejona metka z cena 475, a nad półce informacja kurtki obnizka na 399 zł. Bez sensu, wkurzyli mnie, oszukują i tyle. Nie ma żadnych przecen, tylko zwiększyłi standardowa cenę kurtki na jeszcze droższa i niby przeceniaja. To samo zrobili z innymi ubraniami.

Gość Noworoczne postanowienia
nie odkryłaś tym ameryki, standard. Jednak jeśli im to udowodnisz, będą mieć karę

Gość królikow
tylko zakompleksione podsztaraczłe gimbusiary koło 30stki tam kupują :O :classic_cool: ja za te same cene kupuje w top shopie, tatuum, van graafie i motivi :)

Gość -Bambino-
To jest przestępstwo karne oszustwa. kto świadomie wprowadza w błąd w celu osiągnięcia korzyści materialnych, podlega karze..... 🖐️

Gość Emilliani
wszędzie dziś oszukują na przecenach a precyzyjniej - wszędzie dziś oszukują :classic_cool:

Gość Agata__
To co mam podejść do ekspedientka i to zgłosić? Iść na policję? Właściwie łatwo to można sprawdzić nowa cena jest naklejona na stara, bo nawet niechcialo im sie wymieniać metek.

Gość fddffddd
Internetowy ciucholand. odzież nowa oraz używana za kilka złotych www.Lumpik24.pl

Gość 30 tkaaa
dzis byłam - spodnie sprzedawane na letniej wyprzedzy miały cenę 99, dzis 129. wkurzyłam się, obróciłam na pięcie i wyszłam z tego badziewnego sklepu :P na mnie nie zarobia. kupiłam sweter w solarze.

Gość Agata__
Osobiście średnio mi sie podobają tam ubrania, bo nie są wcale tak dobrej jakości, jak sugerują, aczkolwiek akurat ta kurtka była ok, no ale cuz wiecej tam nie pójdę.

Gość August the 1st
Wszędzie oszukują. W Prima Modzie nie było całą zimę butów za 999 zł a dzisiaj co drugie przecenione z 849 i 999 na 600 . Kłamcy. W Zarze co druga koszula była porwana i z dziurami. Kurtek zostało im pełno, ale za 399 jeszcze też nie kupię. Za tyle to mam Tommiego z USA. Poczekam. Moja siostra kupiła sobie kurtkę z Warze na początku sezonu i wszystkie pióra jej wyłażą.

Gość 30 tkaaa
to prawda. ubrania brudne, takie pomechacone... jeszcze nigdy nie widziałam czegos takiego w Zarze. nawet nie chciało mi się w tym grzebać. nie rozumiem tez ludzi ktorzy rzucaja sie na te łachy!

Gość singielka_baletnica
a do pracy przyjmują?

Gość August the 1st
Jak byłam w Hiszpanii w Zarze to dużo fajnie ubranych dziewczyn tam kupowało ciuchy. Fakt, że duzo taniej niż u nas. Sama dość sporo kupiłam, ale co do jakości niektórych to mam zastrzeżenia.

Gość gfhgj78
Ja miałem w Croopie miłą sytuację. Przed świętami była super kurtka za 450zł i bardzo mi się podobała , dobrze że jej nie kupiłem. Po nowym roku pojechałem znowu na wyceny jak to po nowym roku i zostały trzy te kurtki w cenie 69zł !!!

Gość 30 tkaaa
nie wychwalam Zary i nie mowie ze to sklep high fashion. ale to co w tym roku pokazali przechodzi ludzkie pojecie. za te pieniądze - koszula 129 zł - to przynajmniej ta bluzka powinna byc czysta, na wieszaku wisiec a nie lezec wymieta na stercie jak w ciucholandzie. sorka ale mnie takie cos nie odpowiada. jak mnie ten sklep nie szanuje jako klijentki, to ide do innego. W solarze z pocałowaniem ręki wzieli moja karte Visa. czysto, ekspedientka donosi ubrania do przymierzalni... mozna? ano mozna :P

Gość Agata__
Nie zdziwilabym sie, gdybym sie dowiedziała, ze większość ubrań u nas, to te które nie sprzedały sie za granica.

Gość w Mohito też tak robią
i wielu innych sieciówkach....chamstwo i tyle. w ogóle co to za wyprzedaże? w UK sa takie prawdziwe, można kupić ciuchy za grosze a tutaj tylko machloje. a jak już coś przecenią to ze 120 na 100...porażka totalna

Gość w Mohito też tak robią
30 tka Ty zamiast sweterków w solarze zainwestuj w słownik... klientki a nie klijentki :O

Gość 30 tkaaa
haha jeszcze male litery mi wytknij :)

Gość Agata__
Jeszcze powywalali "przecenione" spodnie na jeden stół, tworząc efekt ze niby dużo i tanio, aby nabrać jeszcze większa ilośc osób.