Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Warkocz Bereniki

Schudłem dla Weroniki 10 kg i zamierzam jeszcze

Polecane posty

Na przykład jutrzejszego Sylwestra do godziny 16.00 spędzę na siłowni żeby jeszcze lepiej wymodelować swoją sylwetkę, zanim to nastąpi odbiorę przesyłkę kurierską z suplementami a później będę się regenerował (czyt. siedział w czterech ścianach). Czy ja będę miał jeszcze szansę być z Weroniką?

Gość haha fikcja kaffee
przecie warkoczyk nie musiał i nie musi tyle zrzucac jest szkiletorkiem suchotnikiem to po co mu te tortury

Jestem endomorfikiem i od ponad miesiąca stosuję dietę niskowęglowodanową, moje zapotrzebowanie kaloryczne wynosi 3450 kcal. Ćpam l-karnitynę i spalacz, kazeinę na noc i koncentrat białka serwatkowego po treningu.

Gość fgv
Nie powinieneś chudnąć dla niej tylko dla siebie.

Gość czym zaskoczyc mięsniami
szkoda zrowia zdrowie najwazniejsze a moze ona gruba i juz brzydka jest i nie ma sensu takie poświecenie

No ale ja nie robię ćwiczeń masowych tylko redukcyjne - mułów żadnych z tego niet i to jest właśnie dla zdrowia. A jak Werka jest gruba to zrobi to samo co ja teraz :)

Gość te specyfiki na spalenie
tłuszczu działaja nie na całe zycie samo trzymanie diety chyba po skonczobej kuracji nie wystarczy bo jak sie przestanie jessc ta chemie to ciało sflaczeje i obrosnie łuszczem kij ma dwa konce wole jednak bardziej neutralne metody pracy nad firura

Gość na białej sali z bolacym
kręgosłupem trudno nazwac to imprezą za to wwrkoczyk pewnie juz walza i tango ze swoja Pania tańczył

Gość Dzida Łuk Topór Szabelka
z ułańską fantazją