Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myskafff

nie moge czytac i patrzec na kobiety które....

Polecane posty

Gość myskafff

wypisują posty że chcą usunąć ciaże farmakologicznie lub dokonac aborcji po 10 tyg.... no musiałam to napisac :)

Gość myskafff
wejdz na forum anty/ gin tam sie od tego roi..................

Gość dużo zależy od...
bo to tępoty które pewnie nawet nie wiedziały, ze nie mają okresu 3 miesiąc... Ja wogole nie moge o tym czytać-chyba że dziecko jest chore i ma małe szanse przezycia.

Gość pragmatyczne podejście do życi
To są kurwiszony i tyle. Byłam dzisiaj na forum http://www.womenonweb.info/index.php i tam są takie egzemplarze, co usuwały dwie ciąże w krótkim odstępie czasu :( Puszczają się z byle kim, nie zabezpieczają, a potem kupują tabletki, żeby poronić :(

Gość myskafff
do tych kobiet-jak sie nie chce dzieci to trzeba sie zabezpieczac!!!! przed ew niechciana ciaza... a jak juz zajdziecie trudno sie mowi, jak nie chcecie tych dzieci zostawcie je w okienku zycia lub w szpitalu!!!! jest tyle rodzin ktore chca miec dzieci i nie moga i chetnie zaopiekuja sie dziecmi wyrodnych matek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dodam swoje 33 grosze
" jest tyle rodzin ktore chca miec dzieci i nie moga i chetnie zaopiekuja sie dziecmi wyrodnych matek!!!!!!!!!!!!!!!!!!" i ty należysz do tych rodzin :P? Wątpię. Ja sama NIE usunęłabym ciąży ale mam gdzieś co robią inne kobiety do 12tygodnia ciąży. Przecież Was ten problem nie dotyka i nie dotknie to skąd ten bulwers? Zajmijcie się swoim ogródkiem :)

Gość myskafff
stad to, bo to jak morderstwo!!!! zbijanie dziecka .....ktore jeszcze nie zdarzylo sie narodzic, jak cos sie stanie pani x to trabi cale miasto a takie dziecko nie ma szansy na nic.........

Gość do myskafff
a ja jakbym miała oddać dziecko to wolałabym je usunąć, a skąd wiesz, ze to dziecko będzie dobrze traktowane, przecież są biologiczni rodzice i znęcają się nad swoim dzieckiem, to co mówić o adoptowanym (nie swoim)

Gość kdyert
myskaff widac ze Ty dziecko nie ma 100 % pewnosci nawet z zabezpieczeniem

Gość myskafff
USUNĄĆ? przeciez to jest zycie............ kazdego z nasz mozna usunąć? raczej nie.........

Gość myskafff
zgodze sie.... ale mam na mysli kobiety- moze zle sie wyrazilam malopaty ktore wspolzyja a pozniej czy jestem w ciazy? jesli tak to czy moge usunac

Gość do myskafff
no i o co ci chodzi, jakby nas usunięto to mniejsze bezrobocie by bylo w naszym kraju, do tego nie każdy z nas jest wpadką,