Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiola i Romus

Szukamy dobrej muzyki na wesele 24.08.2013

Polecane posty

Gość Wiola i Romus

Witam, szukamy dobrej muzyki 5-6 osobej na nasze wesele 24 sierpien 2013. Nasze wymagania to: -Pelny repertuar od wojennych szlagierow po najnowsze hity, piosenki rowniez w jezyku angielskim -krotkie przerwy -prowadzenie oczepin i konkursow, zabawianie gosci -granie kolo stolow Jesli znacie lub sami jestescie super muzyka i macie wolny termin 24 sierpien 2013 to prosze o kontakt. Wesele kolo Krakowa (Michalowice).

Gość pppychaczka
raczej nie znajdziesz nic dobrego,trochę za późno się obudziłaś

Gość obowiązkowy poleman
i pewnie jeszcze cena do 3 tys?

Gość Wiola i Romus
Cena w granicach rozsadku!

Gość zniesmaczony ale bardzo
wojennych szlagierów to jeszcze nie słyszałem na weselu, ale co ja tam nie jestem z warszawy

Gość Wiola i Romus
No sorry ale 10,000 zl za muzykę nie dam. Proste! Do 4,000 tysięcy zł

uuuu to na pewno bez wojennych szlagierów i prawdopodobnie z dysku

Gość Wiola i Romus
No właśnie udało się nam kilka znaleść do 4 tysięcy z cała oprawa weselna, zabawami i 100% grania na żywo :-))) i z bardzo dobrymi referencjami. Teraz tylko musimy wybrać :-)

Oczywiście - każdy potwierdzi, że gra 100% live, że robi każde zabawy i że gra wojenne szlagiery oraz oczywiście nie piją - a jak będzie na prawdę okaże się na weselu.

Przykro mi, ale takie życie, a w cuda zbytnio nie wierz.

Gość nawalony
no,wojenne szlagiery to fajna sprawa na weselu,Teraz jest wojna,Kto handluje ten żyje,My pierwsza brygada,Gdy w noc wrześniową,Siekiera motyka....Bardzo fajny pomysł ,na weselu wojenne szlagiery,ciekawe tylko czy ktoś będzie miał odwagę tańczyć te piosenki,TO NIE SĄ PIOSENKI NA WESELE

"100% grania na żywo" xxx Czyli? Perkusja, bass, organy (nie "syntezator" ale organy), sax, gitara elektryczna itp?

Gość pppychaczka
ha ha ha

Gość myyyyszekkkksss
o ile mąk ile cierpienia o ile krwi, wylanych łez, pomimo to nie ma zwątpienia dodawał sił wędrówki kres! Idealny hit na wesele :D (to z pierwszej brygady, którą ktoś przed chwilą przywołał)

Gość Antydebil787878
Ale wy ludzie z polski jesteście jebnieci!!!

Gość 1962r.
Damascenka. Wytłumacz co to jest i czym sie różni syntezator od keyboardu, organ, organ elektronicznych, pianina..... W kilku słowach No tak teraz jest internet.

"Wytłumacz co to jest i czym sie różni syntezator od keyboardu, organ, organ elektronicznych, pianina..... W kilku słowach" xxx Chyba sama nazwa wskazuje, prawda? Syntetyczna (elektroniczna) wersja zwykłych instrumentów. Na syntezator zamiennie mówi się "keyboard". A keyboard-syntezator to najzwyklejszy elektroniczny instrument klawiszowy posiadający - oprócz pianina, banki instrumentów dodatkowych (gitara, akordeon, trąbka, perkusja, skrzypce, gitara basowa i wiele, wiele innych). Organy to tylko organy (choć możesz spotkać syntezator organów, czyli przeróżne wariacje tego instrumentu, np. kościelne, rotary, Hammond itp.).

Gość klawiszowiec.
Łatwo wpisac w google, ale to wszystko nazywamy instrumentami na których sie gra. Choc i tak nie masz pojęcia o czym piszesz.

Gość gość
I co wybrałas? Pytam bo ja szukam jakiegos fajnego zespolu, ktory potrafi na zywo grac i spiewac i to nie jakies disco polo. Znalazlam strone z zespołami http://www.artmargot.pl/pl/oferta/zespol_muzyczny__%C2%A0do%C2%A0tanca_na_wesele_i%C2%A0bal/ ale ich nie znam. Moze ktoras z was cos wiecej mi o ktoryms z nich opowie. Wesle mam za 1,5roku