Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

prosze poradzcie

Polecane posty

mam problem z synem (4lata) o jakoegos czasu moze od kilku tygodni, skarzy sie ze go boli brzuszek, nie codziennie, i nie trwa to dlugo. jednoczesnie brudzi majtki kopą, ale nie tak ze robi w majtki, tylko poprostu brudzi, codziennie. co to moze byc? najpierw wiazalam to z choroba i lekami ktore przyjmowal. w dalszym ciagu przyjmuje antybiotyk przez nos. wiazalysbyscie to czy nie? p.s. jak pytam sie gdzie go boli brzuch to pokazuje ze kolo pępka. juz sama nie wiem co mam robic:((

Gość loveohhhlove
podajesz probiotyk? jaki i w jakiej ilosci.....

nic. mial 2 antybiotyki, doustnie i przez nos, teraz przyjmuje jeszcze tylko ten drugi. mieszkamy za granica i tutaj zadnych probiotykow przy antybiotyku niby nie trzeba stosowac, lekarze tez tak mowia. i nie wiem:(

Gość loveohhhlove
co???? no to chyba zart jakis!! dziewczyno chcesz dzieciakowi jelita rozwalic???probiotyk to podstawa przy antybiotyku i nawet do 3 miesiecy po !!!!!! podejrzewam ze dziecko moze juz miec jakies problemy z jelitami dlatego popuszcza....

Gość myskafff
moze ma zaparcia? moj synek tak miał....

nie, zaparc nie ma. ale mnie przestraszylyscie, dzisiaj pobiegne po jakis probiotyk. wiecej nie bede sluchac konowałów tutaj. mam nadzieje ze nie stala sie dziecku krzywda i wszystko wroci do normy. az mi sie plakac teraz chce/.