Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli mnie to

OPUCHNIECIE PALCÓW

Polecane posty

Gość Boli mnie to

Witajcie mam problem i nie wiem co robić . Zimą puchną mi paloce u prawej ręki , opuchlizna wychodzi na całych palcach ale najbardziej koło paznikci i na stawach. Skóra jest czerwona i strasznie swędzi , a ręka jest gorąca , obecnie opuchlizna zajeła już mi 3 palce. To samo było w zeszłym roku. Byłam u lekarza rodzinnego to kazał mi moczyć rękę w fioletowym roztworze , nic nie dało potem używałam kilka różnych maści nic nie pomogło. Byłam nawet na pogotowiu w momencie kiedy opuchlizna była już tak duża , że zaczęła mi pękać skóra , to lekarze w szpitalu mi wmawiali ze połamałam napewno palce :O A nawet się nigdzie nie uderzyłam to jak iałam złamać palce....nigdy nic nie miałam złamanego , oczywiście w szpitalu zapisali mi maści i wio.... Opuchlizna przeszła dopiero pod koniec marca sama z siebie . Kilka miesięcy mam wyjętych z życia bo jak funkcjonować ze spuchniętą ręka do tego stopnia ze skora peka...nie moge pisac nie moge robic nic , a jestem praworęczna Ktoś miał może podobny przypadek , nie wiem już co mam robić jestem załamana wstyd mi iść do sklepu i płacić , czy podać komuś ręke , chce mi się płakać

Gość Boli mnie to
Ktoś mi może coś poradzić ??? proszę.....

Gość sw Ritta
to puchliny wodne.. pomodle sie za ciebie..:(

Gość Boli mnie to
jakie puchliny wodne o czym ty piszesz :o Wypowie się ktoś poważny ???

Gość chemia z biedronki
sprawdź krążenie w tej dłoni