Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość służąca

jestem służącą w domu milionerów :( ah szkoda że ja takie życia nie mam jak Oni

Polecane posty

Gość służąca
sama nie wiem po co wypilam pol butelki wina otworzylam tablet masakra gdyby oni to przeczytali

Gość służąca
ale ja mam przeswiadczenie o swojej nicosci nic sie w zyciu nie dorobilam nie poszlam na studia jaka praca teraz? bez studiow np w Polsce? MOJA SIOSTRA STUDIOWALA NA Agh myslalam po co to robisz a teraz zajmuje wysokie stanowisko i tylko sie chwali wystojem mieszkania, fotami na fb a ja bez studiow jaka praca w Polsce?

Gość służąca
jestem ykonczona i pajana donbranoc

Gość tak to juz jest
u nich na pewno czujesz sie niczym, mysle, ze nie warto tak zyc dla kasy, lepiej miec mniej ale swoj honor zachowac, to na pewno rodzina zydowska tam gdzie teraz przebywasz

Gość zochaaaaa
ogląda swoje wymarzone życie przez szybę...

Gość służąca
moje wymarzone zycie to praca biuroa ale musze miec studia nie wiem czy bym mogla tu pojsc na studia przy obecnej pracy chyba nie

Gość służąca
nie to nie zydowska rodzina wlasciciel jest szajcarem wlascicielka austraiaczka oni smieja sie: od pucybuta do milionera kiedys opowiedzial jakie mial roblemy, klody pod nogi mniejsza z tym nie powinnam pisac tego tu

Gość tak to juz jest
ponizasz sie i dlatego jestes nieszczesliwa :( przykro mi ze tam jestes, chyba z kazdym dniem bedzie gorzej, alkohol tez ci duzo nie pomoze