Gość adria wro Napisano Maj 27, 2018 Orthos pod Wrocławiem, dr Wacławowicz. Jestem rok po zabiegu, zuepłnie nowa jakość życia. Nos ładny zgrabny i zero problemów z oddychaniem i chrapaniem, bo przy okazji skorygowano przegrodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinabierska Napisano Styczeń 8, 2019 Korzystała już może któraś z usług doktora Knakiewicza w nowej klinice przy Sienkiewicza? Zastanawiam się czy nie odwiedzić ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anetabad 0 Napisano Styczeń 21, 2019 Ja byłam na konsultacjach i mogę powiedzieć że nowa klinika jest naprawdę nowoczesna i dobrze wyposażona. Do tego doktor Knakiewicz jak i jego personel wzbudzili moje zaufanie. Czekam teraz na zabieg pod koniec lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolinawlokniewa Napisano Czerwiec 11, 2019 Dopiero jak zeszła mi opuchlizna to zobaczyłam nos w pełnej okazałości i na szczęście był taki na jaki się z doktorem umówiłam. Knack Clinic klinika zdecydowanie godna polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia Napisano Lipiec 16, 2019 Ja mam za sobą korektę nosa u dr Wiktora Czyżaka. Mogę śmiało polecić, efekt przerósł moje oczekiwania, a doktor jest świetnym specjalistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikola Napisano Październik 21, 2019 Potwierdzam!! Doktor Wacławowicz zna się na temacie, a efekty zabiegu przekroczyły moje oczekiwania. Nos wygląda naturalnie, a garb raz na zawsze zniknął. Opieka w szpitalu Orthos to bajka. Wszystko na suepr wysokim poziomie. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monko 0 Napisano Czerwiec 11, 2021 Dnia 17.05.2018 o 01:50, Gość kralinkra napisał: Hej, podbijam pytanie, bo poprzednie posty są dość stare, a zależy mi na aktualnych opiniach. Kogo polecacie do korekty nosa we Wrocławiu i okolicach? @kralinkra ja zabieg robiłam u doktora Siewiery we Wrocławiu. Będziesz zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach