Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna dziewczyna 2

Czarna sukienka na domówkę w Sylwestra moze byc?

Polecane posty

Gość ladna dziewczyna 2

czy czarna sukienka i obcasy moga byc czy lepiej bardziej na luzie??dodam ze tam wiekszosc ludzi to malzenstwa....z dziecmi...hehe nie wiem jak te kobitki sie ubiora ale nie sądze aby kazda byla wystrojona.....nie bede glupio wygladac w czarnej sukience?nie chce zaklada dżinsów itp.:-O

Ja też się zastanawiałam nad małą czarną i też idę na domówkę, ale doszłam do wniosku z siostrą, która też idzie, że ubierzemy sobie czarne rurki i ja do deko białą bluzkę na szeleczkach i niebieską marynarkę z podwijanymi rękawami. Nie stroimy się, bo nie ma po co impreza jest bardzo luźna. Idziemy z dwójką 3 miesięcznych dzieci.

Gość ladna dziewczyna 2
kurcze ja wlasnie nie wiem..tez myslalam o rurkach ale te co mam to ich nie lubie:P

Gość Dziusia92
Ja uważam że na sylwester trzeba zrobić się na bóstwow:D więc jak najbardziej myśle że czarna kiecka może być,to tego fryzurka,makijaż...udanej zabawy kobitki i szczęśliwego nowego roku:p

Gość Niebiessskoooka,,
Ja na domowke zakladam wlasnie czarna obcisla sukienke:) Nie jest nowa ale zawsze robie w niej duze wrazenie a teraz bede gospodarzem wiec chce wygladac extra.