Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfhyjhuikug

Urlop-ważne!

Polecane posty

Gość fdfhyjhuikug

Witam ! Wcisnęli mi urlop na styczeń.W sumie nawet mi pasuje tyle,że jest jeden mankament.Zaczynam 20 w niedziele a kończe 26 w sobote.Dodam,że pracuję od Pn. do Niedz. Czy przypadkiem nie powinnam mieć dwoch pełnych weekendów??Przed i po???

Gość fdfhyjhuikug
proszę o pomoc,potrzebuję argumentów na jutro!

jeśli chodzi Ci o tzw. długi urlop, to powinien on wynosić 14 dni kalendarzowych 1

Gość fdfhyjhuikug
Jest to ten dodatkowy do wykorzystania.I pogubiłam się bo co to za wolne jak mam w tygodniu.Chodzi mi o to czy powinnam mieć woną sobotę przed i niedzielę po

nie ma takiego pojęcia jak urlop dodatkowy jest urlop wypoczynkowy albo okolicznościowy, ew. opieka w ramach urlopu wypoczynkowego masz 4 dni urlopu na żądanie i 14 dni urlopu "długiego" w ramach urlopu okolicznościowego masz 2 dni na ślub własny, śmierć rodzica lub rodzeństwa, 1 dzień na śmierć dziadków itd. 1

Gość fdfhyjhuikug
urlop po 14-dniowym.Nie wykorzystane uż i dodatkowe dni

jeśli wykorzystałaś 14 dniowy urlop, to reszta urlopu wypoczynkowego nie ma żadnych ograniczeń co do długości i dni tygodnia, w których musi zostać udzielony

Gość fdfhyjhuikug
aha ale i tak będę walczyć:) inni pracownicy mają przed po i w trakcie :/

Gość Wielbłąd

Też mi upchnęli mi urlop wtedy gdy nie chciałem i musiałem kombinować coś na szybko. I tak spedziłem fantastyczne 8 dni w Hotelu Podklasztorze. Byliśmy zimą więc spędziliśmy czas pijąc głównie wino i bawiąc się w basenie oraz relaksujac się w spa. Każdego dnia bylem na innym zabiegu, z kolei zona ciagle brała masaze miodem. Ja tymczasem miałem nawet kriomasaż zimny po buzi. I wróciliśmy tam w te wakacje na długi weekend i też było pięknie, a nawet płynęliśmy kajakami!!!