Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina NIE ciężarna

współczuję ciężarnym które w Sylwestra będą się kisić w chałupach :D

Polecane posty

a ich mężulkowie/konkubenci pewnie pójdą na bal :D:D:D:D:D i będą się zabawiać z młodymi, zgrabnymi siksami :D🖐️

No właśnie... w zasadzie nic im z tego sylwestra nie przyjdzie :)

Gość a tobie żal dupe sciska
ze pewnie po 100 cyklach z clo zajść nie możesz a twój chłop ma nieruchliwe ślepaki ! bo inaczej po co byś tu idiotko wchodziła!! My sobie nie współczujemy wręcz odwrotnie-po raz pierwszy można spędzić sylwestra w zaciszu domowym a nie patrzeć na takie nachlane jak ty co nogi rozkładają po kiblach !

oj tam oj tam ja mam termin na 6 stycznia i chetnie bym sie przeszła na jakis "bal" ale takie głuptasy jak wy dostały by wytrzeszczu oczu gdyby mnie zobaczyły na imprezie i dupe bym miała ładnie obrąbaną. Sylwester zapowiada sie całkiem ciekawie i to od południa:obiad u teściów+liczne grono rodzinne potem zjazd u moich rodziców i domowe party ok 23 parada na rynek:)

My sobie nie współczujemy wręcz odwrotnie-po raz pierwszy można spędzić sylwestra w zaciszu domowym a nie patrzeć na takie nachlane jak ty co nogi rozkładają po kiblach ! ha ha ha :)

eeee ja nie idę bo te wszystkie zazdrosne o ciążę tipsiary oczy by mi wydrapały...:):)poza tym nabawiłam się już trochę to teraz mi się święty spokój należy...:)

to że ładne nie znaczy że głupsze niż Ty :) Aż tak Cie boli to że któraś jest ładniejsza od Ciebie? Czy urodziłaś się w patologii i jestes otoczona patologią w której tak się puszczają i tak wyglądają?

Gość akurat te bezdzietne
to same puszczalskie z tipsami zwłaszcza te za kafeterii. A my wyglądamy lepiej niż nie jedna bez brzucha

Jakoś nie cierpię na deficyt urody :)Ale to nie znaczy że muszę zaraz na kafeterii obwieszczać że za to z jajami i macicą mam coś nie tak że tylko sylwester zostaje:):):)

no jasne, po czym to stwierdziłaś? Wy za to ani troche rozumu nie macie :D śmieć mi się chce, wy jesteście matkami? Bo wasze reakcje są niczym reakcje gimnazjalistek? Chyba wy się puszczałyście że tyle dzieci macie :D ale bedzie ogień

nooo straszne...będzie ze mnie najgorsza teściowa pod słońcem...:)wyżyje się na synowej albo zięciuniu...:)ehhhhhhhhhhhhh jak to moja matka powtarza...z głodnym się nie najesz a z głupim nie pogadasz...dlatego gadaj zdrowa monologi...nara:)

Gość srujka
taka woda byc- to Ty jestes ta panienka, co nie kocha swojego dziecka i nie akceptuje swojego ciala po ciazy? Ty sie leczyc musisz a nie my;) Zycze przyjemnej zabawy sylwestrowej Wspolczuje i pozdrawiam

oj Ty jesteś bardzo inteligentna i piękna zapewne, że zazdrościsz młodym i bezdzietnym, obrażając je. Przyznaj się - nie jestem najpiekniejsza i brak mi czasu dla siebie. Ja sie jutroo ide bawić a Ty bądź brzydka i głupia dalej. Wiesz mam czas na siebie, poszerzam horyzonty, a Ty poszerzaj dalej nogi i rób dzieci. YOLO ;) na szczęście tatuś Twojego dziecka ma zapewne odmienne zdanie o wszystkich atrakcyjnych kobietach ;)

Gość wdjbedeg
ja w ostatniego sylwestra bylam w ciazy i wyszliszmy do pubu na organizowanego sylwestra i super sie bawilam.

Gość pasztet nigdy
nie przyzna sie do bycia pasztetem. Lepiej nazwać np atrakcyjną studentkę kur... Tutaj siedza matki polki. Szkoda że to wy gromadki macie nie dobijając 25

taka wodą być wybacz, doradzałam Ci wcześniej, ale jak na temat jaki tutaj założyłaś to za bardzo chyba jesteś wyszczekana. Jesteś ostatnią osobą, która powinna zabierać głos w kwestii tego kto jest matką i jaką jest matką. Jeśli chcesz, żeby się o Tobie tutaj pojawiało 10 tematów na godzinę z stuprocentową krytyką i najazdem na Twoją osobę to wydaje mi się, jesteś na najlepszej drodze do tego. Zbastuj laska!

ps - tematy moge zakładać jakie chce, co nie zmienia faktu że tutaj jestem obiektywna. ps nr 2 - no jasne ze atrakcyjne studentki to ku.. przecież studiują, pracują, są ładne, chcą coś w życiu osiągnąć, mają czas na imprezy - to dopiero musza być kur.. (#ronizując

Gość srujka
Widzisz, nie musze rozkladac nog, zeby robic dzieci, mam jedno, ktore kocham i z seksu satysfakcje w dalszym ciagu. 2 lata temu spedzalam sylwka w ciazy. Wspolczuje Ci, ze trafilas na faceta, ktory nie akceptowal Twojego wygladu w ciazy i w pierwszych miesiacach po ciazy. Widocznie tez nie szanowalas swojego ciala, skoro masz az takie kompleksy. Zainwestuj w dobry push up i zbieraj na plkastyke biustu. Pozdrawiam

ale mi chodzi o to ze kobieta obraza kobiete tylko dlatego ze ta jest ladniejsza ;) no bo nikt mi nie powie ze na sylwestrze tylko te bezdzietne chodza do kibla na numerek i na solarium. Sorry sama mam dziecko i nie narzekam na urode ale potrafie przyznac, o tamta zalozyla tą fajną czarną kiecke i bosko w niej wygląda. A nie - o człożyła taka kiecke bo dziura ją swędzi. gadanie chłopa

Gość srujka
jesli aktrakcyjne studentki chca cos w zyciu osiagnac, to nie maja niestety zbyt wiele czasu na imprezy...

Ok chciałam delikatnie widać nie poskutkowało. Więc, owszem masz prawo zakładać tematy jakie Ci się podoba, ale nie masz prawa komentować tego jaką kto jest matką bo z Ciebie to akurat jest najgorsza matka jaka dziecku się mogła przytrafić! sorry...myślałam, że inna jesteś, że masz problem, takie odniosłam wrażenie, ale Ty jesteś głupia i puściutka.

srujka, źle to ujęłaś, ale niech bedzie. jednak ide na sylwestra i nie bede wyzywała ładnych koleżanek od kur.. Pomimo wszystkiego, jeszcze troche rozsądku mam :)

Gość srujka
Woda, tez potrafie docenic urode, czy ubior kobiet. Potrafie tez to skrytykowac. Mam warunki zeby nosic mini to nosze. Niestety, wiekszosc Polsek po porodzie sie zapuszcza, co tez rozumiem, ale nie znaczy ze pochwalam. W 5 miesiacu ciazy bylam na ostatkach w miniowce ledwe za pupe, bo nie bylo widac, ze jestem w ciazy i dobrze ze z mezem, bo z tego co mowicie, to by mnie za puszczalska wzieto...

Gość do taka woda być
jak póki co to Ty jesteś ćwierćinteligentem i nie masz za grosz rozum. Nie znasz ludzi którzy siedzą tutaj, nie wiesz co kto skończył czym się zajmuje a wyciągasz wnioski - widać każdy mierzy swoją miarą ! "Wiesz mam czas na siebie, poszerzam horyzonty, a Ty poszerzaj dalej nogi i rób dzieci" akurat ja robię doktorat a Ty miernoto nawet licencjata nie masz zapewne ale dzięki takim jak TY praca na uczelni sprawia mi dziką satysfakcje :) Kocham dorwać taką lalkę na ćwiczeniach i pastwić się nad nią jednocześnie ośmieszając ją w oczach kolegów i koleżanek zdolniejszych i brzydszych. Jak pokazuje moje doświadczenie w pracy z takimi jak Ty - ładne,młode i bezdzietne studentkami niestety w 99% nie mają nic- żadnej wiedzy prócz urody.