Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Opętana przez Demony

Według kościoła księży opętana przez Szatana Demony

Polecane posty

Gość Opętana przez Demony

Witam. Jestem osobą mało wierzącą. Wierzę że był Jezus był mądry człowiek ale nie wierze że jest bogiem. Nie chodzę do kościoła bo księży nie mogę:/z musem byłam na pasterce po 50min wyszłam z chłopakiem pierwszy raz od 4lat. Księży strasznie nie lubię uważam ich za pedofilów, złodziejów jedna wielka mafia. Na pasterce na kazaniu ksiądz mówił ,, Dzisiaj zbieramy na nienarodzone dziecię to proszę na tace więcej-- debilizm jak można zbierać na nienarodzone dzieci, a ludzie debile dają, przecież do pójdzie do kieszeni księdza na burdele. Później mówił,, jeśli jesteś smutny,,-- to wiedz że szatan cię opętał- szatan to on chyba jest. A na koniec,, Jest bardzo dużo samotnych osób w święta, nie smutaj się wycia opłatka i sam z sobą się podziel :D:D.-- no sorry takie to bym do psychiatryka oddała na leczenie. Jestem mało wierząca do kościoła nie chodzę, też brak czasu, nie kradnę, nie piję, nie biorę żadnych narkotyków teraz to nawet nie pale, nikomu krzywdy nie wyrządzam, mało kiedy przeklinam, zawsze pomogę innej osobie bez względu na wiek, jestem wrażliwa a najbardziej na krzywdę zwierząt, można powiedzieć dobry człowiek ALE W ŚWIETLE KOŚCIOŁA JESTEM OPĘTANA PRZEZ DEMONY SZATANY. A DRUGI CZŁOWIEK ----chodził do kościoła co niedziela a po kościele wpie.... żonie dziecku, pije,ćpa, kradnie, morduję, gwałci znęca się nad rodziną bardzo dużo tu wymieniać ALE JEST PORZĄDNYM CZŁOWIEK BO DO KOŚCIOŁA CHODZI.. To wole być według kościoła księży opętana przez szatana demony niż według kościoła być dobrym człowiekiem Sorka że napisałam chaotycznie ale jedną ręką pisze tu a drugą ręką pisze do egzaminu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować