Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohyahypizza

Nidopasowanie sexualne

Polecane posty

Gość wieeesz cooooooo
o wow... ja chodzę co drugi dzień :P jak mam faceta to moge nie chodzić w ogóle :D Plus śpię 4h i jadę nieustannie na energetykach, kawie, guaranie itd. :)

Gość ohyahypizza
jesteś szalona, a najlepsze jest to, że gdy moja poznawała mnie też byłem takim jak to określasz " sukinkotem " noszącym dres i tańczącym na ulicach, wówczas break dance :P, ale wszystko poprzechodziło, szybko dojrzałem, zajawka minęła, na wakacje chodziłem do pracy.. i tak wyrósł sobie chłopak z ambicjami i teraz troszkę podłamany sytuacją, szkoda, że wszystko wydarzyło się przed św.

Gość ohyahypizza
a co fajnego czytasz ? Ja aktualnie Carlosa Ruiza Zafona.

Gość wieeesz cooooooo
dlatego mówię,że serce mi stanie. Wyobraź sobie,że jeszcze trzy lata temu nie była NIGDY na imprezie :P Od półtora roku chodzę wlaśnie co 2 dzień. Ale już powoli się wykańczam :P

Gość ohyahypizza
zdecydowanie Ci przejdzie : ) .. Dobranoc wam życzę i spełnienia marzeń w nadchodzącym roku. Spokojnej nocy !

Gość wieeesz cooooooo
break dance... super :) mój brat ma szkołę w DE :) a ja czytam Żegnaj, Kartezjuszu plus (zawsze czytam więcej niż dwie na raz:P) zachowania agresywne u psów ( szkolę psy:P)

Gość wieeesz cooooooo
Nizzzle też musisz być super babka :) Życzę Wam również dobrej nocy i samych pomyślności w nowym roku!

zabijasz mnie swoimi zainteresowaniami....moze nie tyle zainteresowaniami a ich iloscia ja sie ucze rownolegle 2 jezykow podczytuje ksiazki ćwiczę i mam wrazenie ze czasu jest tak malo

Gość wieeesz cooooooo
tak. Siebie też zabijam. Robię sto tysięcy rzeczy. Fakt,że mi nauka błyskawicznie przychodzi, może dlatego tak szybko się wszystkim nudzę. I zobacz... jak teraz mam wolne to mało nie oszaleje. 3 w nocy, wszyscy śpią a ja nie mogę się doczekać aż wrócę do siebie i do normalnego trybu. Mało już nie chodzę po ścianach z tego nieróbstwa...

ja mam podobnie jak ty z tym ze ja zjechałam zzagranicy i teraz mam 3 miechy wonego i szalenstwo mnie ogarnia zajmuje sobie czas jak moge ale to i tak malo bo brakuje mi pracy , ale nie pracuje musze teraz poswiecic się jezykom

Gość wieeesz cooooooo
dokładnie tak zrób :) ja za dwa dni wracam ;) wreszcie ;) Idę spać, trzeba się zmusić do snu bo od rana ćwiczenia i psa na spacer trzeba wziąć :)))) Wszystkiego dobrego! Dobranoc!

Gość tak czytam, ok możecie gadać
że liczy się co innego, ale seks jest bardzo ważny w związku, bez niego mogą istnieć jedynie związki aseksualnych, wieloletni brak orgazmu przyczynia się do frustracji, niestety też do niechęci wobec partnera (wbrew własnej woli nieraz) generalnie niedopasowanie jest brakiem porozumienia, brakiem mówienia o swoich fantazjach, ale czasem ludzi się za bardzo różnią np. gdy spotkają się dwie osoby typowo uległe, ciężko im będzie wchodzić dla partnera w rolę odwrotną, może ona potrzebowała innego rodzaju bodźców jedni uważają, że fundamentem związku jest przyjaźń, inni, ze pożądanie...mi się wydaje, że to dwa filary niezbędne dla udanego związku, i jak życie pokazuje da się to odnaleźć, u Was z tego jak przejrzałam temat dla niej to byłą głownie przyjaźń szukaj takiej dla której będziesz i kochankiem, i przyjacielem:)