Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tralal

Kompleksy wszędzie !

Polecane posty

Gość Tralal

Ostatnio ciagle tylko widzę piękne wydepilowane panie.popadam w okropnie wielkie kompleksy . Mam dopiero 15 lat ale juz mam dość swojego ciała . Mam nadmierne owłosienie na nogach ,rękach , brzuchu i na plecach. Mam czarne włoski , są widoczne nawet po zgoleniu czarne małe okropne cebulki.( włoski po zgoleniu są juz bardzo widoczne po 1dniu i polowe następnego ) Przez całe moje życie ostatni raz w krótkich spodenkach byłam mając 10 lat. Depilatora nawet nie mogę używać dostaje uczelnia i okropnie boli ( laser to samo ) pójść na wosk to sie wstydzę,chodziłam tylko na ręce przez jakiś czas .. Kremy veet zrobiły mi przebarwienia.. Od zwykłej zyletki robi mi sie rownież uczulenie ktore zawsze schodzi 3 dni. Nie wiem co mam juz robić .. Pójść do lekarza to tez zły pomysł bo co przepisze mi leki po których kobiety okropnie tyja. A ja nie mogę,przytyc bo i tak mam troche za duża,wagę .. (Oddzielne pytanie do panów.) Panowie pytanie do was przeszkadza wam troche nadmierne owłosienie u kobiet ?

Gość najlepiej pod bieżącą wodą
mozesz sprobowac woskowac w domu. mozesz sprobowac nitkowania, jest delikatniejsze. mozesz sprobowac past cukrowych, sa delikatniejsze. mozesz kupic balsam o prostym skladzie (lub jakis emolient) i dodac do niego telocapil - niszczy powoli ale systematycznie cebulki wlosowe.