Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lemoniadowy_Joe

Plan na 2013: kupić mieszkanie, znaleźć sobie żonę

Polecane posty

Lemoniadowy_Joe: po kupnie mieszkania na pewno wzrośnie Twoje powodzenie u kobiet...zwłaszcza u takich których starasz się unikać, czyli opisanych w punkcie 1. Tak tylko mówicie Panowie, że zależy Wam na samodzielnej kobiecie, a jak taką spotykacie to od razu pędzicie w kierunku kobiet opisanych w punkcie 1...ciekawe zjawisko:). Niemniej jednak powodzenia życzę w realizacji planów:)

Gość fajjna mama
tak czytając to co piszesz lemonadowy to zycze Ci abyś taka samodzielną znalazł,bo faceci boją się ogarniętych i konkretnych kobiet, no ale moze moze coś ukleisz z jakąć ze wsi, zawsze ma jakiś posag w zanadrzu,czyli gołodupcem nie jest a będziesz mógł dominować w związku,bo to uległe łanie:D

ty sobie chcesz ułatwić życie kupić mieszkanie to pikuś ale kto będzie w nim sprzątał? :D:D:D:D no, zona by się przydała! seks po godzinach pracy w domu również mile widziany, co? :P

Gość sharks
polecam mieszkanie w http://nasowinskiego.pl - w okolicy dużo parków więc możesz wybierać się na długie spacery w poszukiwaniu żony ;) a na serio, to całkiem fajna inwestycja niedaleko od centrum a można poczuć się jak na obrzeżach Warszawy bo jest spokojnie i niedaleko do parku.

Gość Kartominka
A Powiśle? Te obszary? Jak się mieszka w ogóle w Warszawie U mnie to będzie wyjazd bardziej z konieczności, więc nieznajomość miasta nie jest tu moją żadną przewagą :((

Gość Rowenda
Na Powiślu teraz buduje się Piano House :-)

Gość ania mizian
Ceny mieszkań są najniższe od dawna i raczej niższe nie będą. Moja siostra właśnie kupiła 2 piętra, z drewnianymi schodami Prudlik, zapłaciła niecałe 3 tysie za metr. Takich wycen naprawdę nie kojarzę od dawna.

Gość pozeraczkazwyklychsmiertelniko
a wybranka na zycie musi Cie kochac czy wystarczy ze Cie lubi i ja podniecasz?

Gość gość
Tyle, że warszawskie piano house to raczej wyższa półka, więc nie ma się co spodziewać bardzo niskich cen.

Gość Maatika
I co, Lemoniadowy, znalazłeś jedno i drugie?