Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lemoniadowy_Joe

Plan na 2013: kupić mieszkanie, znaleźć sobie żonę

Polecane posty

Gość Powodzenia życzę więc :)
Niech Ci się spełnią marzenia i plany! Wszystkiego dobrego :)

Gość d debiut lorenc
Żonę? Debili jesteś poszukaj laski do związku wolnego pojedziecie razem sex masz a później następna weźmiesz. kobiety dziś takie puszczańskich że tylko krętym daje się w małżeństwo wkręcić.

Gość przyszla---zonka
mowisz,ze szukasz zonki? a jakim jestes mezczyzna?opiszesz cos?

Gość przyszla---zonka
uciekles juz do innej:P?

Gość Antonio Wakardo
a masz gotówę, czy kolejny marzyciel kredyciaż

Przecież napisałem, że chcę sobie skomplikować życie i ustatkować z jedną. Życie jakie mi proponujesz jest życiem jakie wiodę teraz...czas na zmiany. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jaki jestem? Fantastyczny:-) Mam 31 lat... wyglądam znacznie młodziej. Mam 175 cm wzrostu, szczupły i dobrze zbudowany, dobra i interesująca praca, ciekawe zainteresowania, ceniący sobie wierność, szacunek i szczerość. Materiał całkiem całkiem :-D

Gość przyszla---zonka
no popatrz chodzacy ideał, i jak? sa juz jakies zainteresowane toba łanie?

Gość Nieśmiała dosyć :)
Brzmi sympatycznie :) Ale zakładając, że to prawda, zapewne mieszkasz na drugim krańcu Polski ;)

Gość przyszla---zonka
to może powiesz nam gdzie mieszkasz??

Gość njuinjini
Ceniący sobie wierność???????????? taaaaaaaaa, srali muchy , będzie wiosna....dopiero co tam powyżej pisałeś o seksie bez zobowiązań.Przynajmniej tak zrozumiałam.

Gość kaska2112
hehehe tak by bylo latwiej:P

Gość khfgjhbjf
ja już miałam męża i nigdy więcej. Musiałam go z użyciem siły eksmitować ze swojego życia i mieszkania a dla delikatnej niewiasty to nie lada gratka także nie polecam. A mieszkanie i owszem kupuj, inwestuj ;)

Gość khfgjhbjf
ja planuje kupić nowe mieszkanko tylko nie wiem czy inwestować w całkiem nowe gdzie trzeba wszytsko zrobić czy może na wtórnym poszukać. Może ktoś się podzieli informacjami?

Gość njuinjini
[zgłoś do usunięcia] Samotny Romantyk II A nie lepiej znaleźć mieszkanie i kupić żonę? A mnie to nawet się zdaje, że autor do tego dąży.Zamierza kupić mieszkanie i się tu reklamuje.

Gość khfgjhbjf
moim zdaniem autor już orbituje i mu się wydaje że zamierza zrobić to i owo ;)

Gość njuinjini
W sumie bardziej się chyba opłaca kupić używane ale nie za bardzo stare.Nowe niby zrobisz jak chcesz, ale potem w razie sprzedaży nie dostaniesz tyle ile w nie włożyłaś.to działa w obydwie strony......jak kupujesz , też ktoś traci.

Opcje mam 2... 1. Znajduje sobie najpierw dziewczynę a potem wspólnie kupujemy mieszkanie. Opcja mało prawdopodobna bo poznaje same bidule: bezrobotne, 28 letnie studentki które nie chcą dorastać, klasa robotnicza. Poza tym od lat nie byłem w związku.... jakoś tak nie chcą mnie na życie tylko na wieczory i nocki. Jak w tej piosence "bardzo ładny frak masz Billy ale kiepski byłby z Ciebie mąż. Sytuacja zmieni się na pewno jak zastosuje opcję 2 2. Kupuje mieszkanie i znajduję sobie turkaweczkę. Z doświadczenia moich kolegów, którzy kupili mieszkanie ich zainteresowanie wśród kobiet znacznie wzrosło.

Gość khfgjhbjf
no własnie mam na oku takie 13-letnie do odświeżenia za 180 tysi 60 metrów ale trzeba zrobić to i owo czyli jakieś 10 klocków włożyć nadto. Ale za to ściany nie za cieńkie, nie słychać jak się sąsiedzi miziają a w nowym budownictwie to różnie bywa. Z koleji nie mam tyle funduszy żeby sobie jakieś apartamenta odwalić a kredytów nie chce brać.

czyli szukasz mebla do nowego domu? małżeństwo oparte na wartosciach innych niz milosc nigdy nei bedzie szczesliwe

czyli szukasz mebla do nowego domu? małżeństwo oparte na wartosciach innych niz milosc nigdy nei bedzie szczesliwe" Dawno przestałem wierzyć w miłość... Jakbym Ci opowiedział kilka historii miłosny, w których brałem udział to wywróciłbym Twój światopogląd do góry nogami. Jedno wiem na pewno, że nie związałbym się z dziewczyną, która 90% wolnego czasu troluje na forum internetowym

Gość singielka_baletnica
chce męża , który mi znajdzie dobrze płatna pracę :)