Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna i zadziorna

jestem idealna :)

Polecane posty

Gość fget5
No ale leciutka klepsydra :D a nie taka wielka i ogromna , to jestjeszcze do przyjęcia dla mnie :) A biustów nienawidzę dużych, dla mnie biust musi być max B75, większe mi się nie podobają. Moja dziewczyna obecna jest dla mnie ideałem bo ma 163cm i waży 45kg, oliwkowa karnacja, brązowe długie proste włosy, piwne oczka, mała seksowna pupa, ciasna myszka i cycuszki B75 :)

Gość zadziorna sucz
ale wlasnie mi nie chodzilo o klapsydre rozwory kolego. super ze znalazles swoj ideal chwala ci za to. a ile masz lat ?

Gość smutniaczek
A ja mam 165 wzrostu i 46,5 wagi i nie mam niedowagi ;) brazowe wlosy i niebieskie oczy. Ale tak to piekna nie jestem :(

Gość piekna i zadziorna:):)
i lubię się puszczać, jest chętny ?

brawo podszywie inteligencja nie siegasz nawet 3 latkowi ... ale dlaczeuwazasz ze nie jestes piekna masz ladna figurke opiosz cos wiecej. jak sama widzisz nie kazdy lubi wielkie cycki ja mam miseczke C wsam raz do mojej figury :)

Gość smutniaczek
cycki mam maale ;)

Gość smutniaczek
ale charakter wariatki :D

ale ja tez wielkich nie mam miseczka C to nie sa wielkie piersi ale moj facet kiedys powiedzial ze wazne ze sie w rece mieszcza XD pamietaj nie zawsze co duze to piekne ;)

Gość książę_na_białym koniu
ale Ty jesteś pusta 🖐️ nie ma to jak chwalić się swoją urodą na kafe, hm, w rzeczywistości jesteś pewnie pasztetem

Gość smutniaczek
haulahahahaha wazne zebtly..hahaha dobrec

Gość piekna i przecietna:):)
oj wnetrze czlowieka jest bardzo wazne z czasem uroda jednak przemija a charakter zostaje ;) tak trzymaj usmiechaj sie duzo

nie chwale sie chce dowiedziec sie jak siebie dziewczyny spostrzegaja - a to ze jestem ladna nie moja wina dziekuje tylko matce naturze :D ... ksiaze a ty nie jestes ten bez rumaka ?

Gość smutniaczek
pozdrawiam :)

Gość prawde kazdy ci powie
ty ? w googlach ?? to musisz byc mega slawn. I mieszkasz w Usa ? teraz to sie wkopalas

tak jestem w goglach - mieszkam w uk nie w usa. i sie nie wkopalam :) jestem zalogowana na star now bo bylam modelka ale noge zlamalam. i mega slawna nie jestem bylam tylko w 2 gazetach i na 3 pokazach ... juz tego nie robie dlugo

Gość prawde kazdy ci powie
i do tego na stronie dla gwiazd -,-

po 2 pisze london, united kingdom - naucz sie czytac :)

przeczytaj i sie dowiesz co napisalam. bylam tak bo to agencja dla modelek i aktorej. jezeli sie komus podobasz dzwoni i daje oferte pracy do jakiejs gazety np.

Gość baktery
masz małe cyce,zdjęcia z fotoszopa i pysk jak po stosunku z arabem,nie jesteś idealna,jestś przeciętna,kolejna nijaka wieśniara co jeżdzi na szmacie w uk i liczy na kariere haidi klum

aktorstwo mnie nigdy nie krecilo wiec od 17 r zaczelam jako modelka teraz juz mnie to nie kreci- zreszta po zlamanej nodze nic nie moga tak naprawde :/

baktery - z arabowi moze dupy dawalas ty - bez takich wyzwisk zal ci dupe sciska ? nie ponizaj sie

Gość baktery
jestem facetem(podobno) ale to nie o to chodzi,brzydka nie jesteś,ładna tez nie to co ci napisać,tam jest jedna taka fox lady ta jest ładna to fakt

Gość FoxyLady18
Jeśli to naprawdę twoje foty to :D🖐️

Gość mifirkaa11
przeciętnie. jak dla mnie 6.5/10, znam wiele ładniejszych. po twoim opisie wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej i już miałam pisać, że to fajnie że tak dobrze czujesz się w swoim ciele, pewność siebie to podstawa sukcesu ale tu widzę MAŁĄ przesadę :classic_cool:

Gość piekna i zadziorna
na tych zdjeciach mialam 17 lat przez 4 lata wiele sie zienia wiesz o tym dalam swoj opis terazniejszy nie jak wygladalam wtedy plus zdjecia tylko te moglam znalezc bo nie jestem w domu a w pracy i na googlach wiedzialam ze sa - racja jest makijaz ale na zywo tez nie mam przyszczy ani zej cery i mysle ze naturalnie wygladam ladniej niz z pelna tapeta. wyslala bym zdjecie terazniejsze ale nawet nie mam na kompie w pracy :/ - tak jak napislaam nie uwazam sie za 8 cod swiata ale ladna jestem i wilu mi tak mowi po za tym charakter sie liczy a na swoj charakter tez nie moge narzekac

Gość predatorrr
Powiem Ci cos...kobieta,ktora czuje sie piekna,nie glosi tego wszem i wobec i to jeszcze akurat tu na kafe.Moim zdaniem potrzebujesz aprobaty,dowartosciowania sie,albo zwyczajnie liczysz,na zlot sepow w meskiej wersji.Poza tym odrobine pokory by Ci sie przydalo.

Gość myslalam ze bede miala
dola jak wejde naten topik bo jakas ladna laska sie chwali, a sama jestem przecietna... ale po zobaczeniu zdjec-sorry ale jak sie pomaluje jestem 10razy ladniejsza od ciebie :-)

Gość piekna i zadziorna
zdjecie dalam przez przypadek tutaj juz napisalam. nie szukam ani chlopaka na forum ani zednej opini ze strony facetow czy lasek. napisalam o swoim wygladzie bo chcialam popisac z dziewczynbami co sadza a takiej figurze i jakie one sa. uwierz mi nie latam wszedzie i gadam ze jestem najpiekniejsza na swiecie i nie czuje sie lepsza od innych ale mam swiadomosc ze brzydka nie jestem i nie bede chipokrytka. super ze tez masz wysoka samoocenie nie sadze ze nie nie znam ciebie ani nie widzialam zdjecia wiec potwierdzic tego nie moge :)