Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sobie z tym porad

Dziewczyny do dzis jestem w szoku!!! Wejdzcie prosze!!!

Polecane posty

Gość braaaawooo
Gratuluje 4 dziewuszki:) Bedzie wesolo jak beda nastolatkami :)) Zdrowka zycze i szczesliwego porodu:)

Gość Ma.rt.ec.zk.a.........
Gratuluję:) Sama chciałam mieć bliźniaki, bo u nas w rodzinie też się zdarzały (mąż jest z bliźniąt). Ale mam cudowną córcię i wspaniałego synka:) Pozdrawiam!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulka
Moja mama urodzila mnie w wieku 20 lat, a brata, gdy miala 22. Zaraz po szkolach wyfrunelismy z domu, mama miala kolo 42 lat i odzyli z tata-milosc kwitnie, jak by znowu 20 lat mieli :D I mama nie jest ani brzydka ani nie czuje sie stara-w kazdym momencie zycia mozna byc szczesliwym.

Gość no nie wiem nie wiem
gratuluję ja bym się cieszyła z bliźniaków, zawsze o tym marzyłam...

Gość swlikawkompocie
Moja mama tak miała, najpierw urdziła bliżniaki: chłopca i dziewczynkę a dokładnie 1,5 roku późniaj bliźniaczki: 2 dziewczynki. Ponadto chodziłam do klasy z bliźniaczkami i jak miały 10 lat ich mama urodziła znowu bliźniaki, tym razem chłopca i dziewczynkę. Gratuluje, i napewno dasz radę. Ja zauważyłam po swoim młodszym rodzeństwie, że bliźniaki szybciej robią się samodzielne niż pojednycze dziecko, a mam porównanie bo mam najmłodszego brata, bez bliźniaka.

Gość fasfassafasfsfa
a ja nie chce drugiego:( NIGD!