Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto?....,

Czy warto sie 'puszczac' ?

Polecane posty

Gość 24kafe
zgadzam się z cocaine każdy niech sie trzyma swojego

"wszystko zalezy od dawki" ... omg to podaj mi dawke smiertelna seksu, najlepiej w przelozeniu na kg masy ciala jeszcze... :D

Gość kamil jgora
jest ryzyko zakażenia HIV, żółtaczką itp.

Gość nie bagatelizujcie
"jest ryzyko zakażenia HIV, żółtaczką" a meteoryty ?!

Gość yrufbcjdms
Kobieta nie doceni tego, że się nie puszczales wręcz przeciwnie uzna cię za dziwaka.

Gość nie bagatelizujcie;)
dokładnie tak -"zamiast roochać ,gadał jak nawiedzony filozof" tak powiedzą !! :D

Gość kamil jgora
od meteorytu nikt nie zginął, ale HIV i żółtaczka to realny problem niestety

Gość New Side of Me
Roochać czy nie ruchać..o to jest pytanie. Jako notoryczny zaliczacz panienek powiem, że wszystko ma swoje + i - . Kiedyś byłem nieruchawy i jak lądowałem w łóżku z panienką to był przypadek lub odpowiedni splot zdarzeń. Niestety były to kobiety, które to raczej mnie wyrwały niż ja je i jakoś nie mogłem się przy żadnej dłużej zatrzymać. Potem były 2 związki po 2 lata i tak dobiegając 30 okazało się, że tak na prawde nie umiem podrywać. Chwilę potem zetknąłem się z naukami PUA i dziś już wiem co tak na prawde kobiety mają w głowie. Za bycie Rochaczem przemawia dość istotny argument: jak laskę szybko zaciągniesz do łóżka i porządnie jej przetrzepiesz bobra to emocjonalnie ona będzie Cię pożądała. Jak będziesz bawił się w gonienie królika i przeciągał sex to może się okazać, że nie odciśniesz na niej takiego piętna emocjonalnego i ona sama może stracić Tobą zainteresowanie bo uzna, że brakuje Ci pewności siebie, brakuje Ci siły przebicia jej linii oporu, nie pożądasz jej i ogólnie brakuje Ci namiętności. Dlatego uważam, że celem nr jeden jest wzbudzenie w kobiecie pożądania i zaciągnięcie jej do łóżka, a potem budowanie jakiegoś związku. Uwaga tylko na jedną rzecz bardzo niebezpieczną dla waszej osobowości. Ciężko jest zrezygnować z łowów i ustatkować się. Dla mnie nie ma problemu iść do klubu, wyrwać laskę i bardzo często się z nią przespać (nie mówię, że każdą można zaliczyć tak szybko). Kiedyś jak nie umiałem podrywać, i byłem nieśmiały byłem bardziej pro-monogamiczny. Dziś jak mogę łatwo zaliczyć laskę to tylko zatrzymać mnie może na prawde wyjątkowa dziewczyna, a takich wolnych jest na prawde mało