Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chloe9504

co zrobić?

Polecane posty

Gość chloe9504

Moi rodzice nie akceptuja mojego chłopaka tylko dlatego ze jest brzydki i ze pochodzi z Lublina a ja mieszkam na slasku, jednakze czesto sie widujemy bo on ma tu rodzine. moi rodzice nie odzywaja sie do mnie i chca abym z nim zerwała:( a jak mam powiedziec bliskiej osobie poza ktora swiata nie widze ze zrywam z nim bo rodzice go nie akceptują? nie umiem zyc bez niego, dodam ze mam 24 lata a on 27 i ze jest dobrym udczciwym człowiekiem. Nie chce wybierać miedzy nim a rodzicami, a rodzice nie chca słuchac zadnych argumentów rozmowa tez nie pomaga. Zyje w wiecznym stresie, nawet z własnego pokoju nie chce mi sie wychodzic:( co robić?

Gość offerma
twoi rodzice są pojebani, wyprowadź się i to szybko:classic_cool:

Gość chloe9504
tez tak planuje tylko ze jestem dopiero co po studiach i musze znależc prace, ale z drugiej strony takim posunieciem stracilabym rodziców, a jestem jedynaczka, a kazdy chcialby aby rodzice go wspierali w pozniejszym zyciu

Gość chloe9504
Nie uważam ze jest jakims mis polonia, jest po prostu normany

Gość 213213213
ZERWIJ Z RODZICAMI.

Gość chloe9504
Gdybym tylko miała rodzeństwo zrobiłabym to bo wiedziałabym, ze mam w kims oparcie, nie chce tracic jedynej rodziny ale chłopaka tez nie

Gość chloe9504
tak zwiazek jest na odległosc, ale widuje go dość czesto , bo obecnie pracuje we wroclawiu, ja mieszkam koło katowic