Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rok w rok . . .

Witam! Mam pytanie czy któras miała z Was

Polecane posty

Gość Rok w rok . . .

w czasie ciąży ból pośrodku brzucha?

Gość Małgochna
sprecyzuj pytanie: na jakim etapie ciąży i co rozumiesz przez "środek brzucha", u mnie to troszkę powyżej pępka ;) chyba że piszesz o podbrzuszu?

Gość FajnieByćCiężarną
albo się mylę, albo po raz kolejny ta sama osoba pod tym innym nickiem znowu zadaje to samo pytanie...

Gość Tu się chyba
dziennie pojawia te same pytanie. Ból podbrzusza...Zawsze to pomarańczowy nick pisze. Pewnie w kółko ta sama osoba. Lepiej zapytaj się lekarza tu ginekologów nie ma.

Gość Rok w rok . . .
nigdy nie zakładałam tutaj tematów szukałam w internecie i nic nie znalazłam dlatego tutaj pisze. Poniżej pepka i w podbrzuszu jest to 20tc 1dzień. Czy to powiększająca się macica tzn jej dno?

Gość Rok w rok . . .
i nikt mi nie powie czy miał podobnie bo jestem pomarańcza?

Gość Rok w rok . . .
dodam, że ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość Małgochna
wiesz, radzenie w takich sprawach jest dość ryzykowne, bo nigdy nie wiadomo jak poważnie potraktuje to druga osoba. Ja zawsze piszę: skonsultuj z lekarzem, on Cię zbada i powie, czy to normalne, czy jednak coś niepokojącego. Jeżeli o mnie chodzi, to w obu ciążach miałam kłucia, bóle miesiączkowe, ogólnie ciągle mnie coś tam ciągnęło. Lekarz kazał brać magnez i przy silniejszych bólach nospę. Obie ciąże donoszone, bez komplikacji.

Gość Rok w rok . . .
dziękuje za fajne opowiadanie.

Gość Rok w rok . . .
wizytę mam zaraz po Nowym Roku ale ten ból nie jest mocny raczej cmi dziękuje Ci bardzo za odpowiedź Szczęśliwego Nowego Roku

Gość Małgochna
wzajemnie :)

Gość FajnieByćCiężarną
rok w rok i dziwnym zbiegiem okoliczności dziewczyna która pytała kilka dni temu(bo pytanie pojawia się codziennie) była w 19tc i któryś tam dniu, te same objawy, i o zgrozo termin wizyty ten sam. A to tak ode mnie: http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/618/zdrowie/rozne-bole-brzucha-w-ciazy http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/kiedy-niepokoja-cie-bole-brzucha_35115.html http://www.mamazone.pl/slajdy/ciaza/2011/dlaczego-w-ciazy-boli-brzuch.aspx i wiele innych :) znalezione na google poprzez wpisanie "bóle podbrzusza w ciąży"