Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony

wszystkie jesteście takie same

Polecane posty

Gość zraniony

wszystkie jesteście takie same, pierwsze gadka, że chcecie aby was szanować, a jak facet jest dla was miły i nienachalny to słyszy jesteś tylko kolegą. Czyli same chcecie aby was traktować jak puszczalskie szmaty z tego wniosek.

Gość Nieśmiała dosyć :)
Zależy z jakim typem kobiet się zadajesz... Badboyów najczęściej lubią różowe lale. Z drugiej strony co do bycia miłym, nie można też przesadzać, by nie było za słodko.

Gość Sylwester 2012/Nowy 2013
nie, ty tak trafiłeś... Nie krzywdź takim myśleniem pozostałych kobiet. 🖐️

Gość IMO12391
Nie wszystkie są takie same! ­ Tylko 90% :classic_cool:

Gość zraniony
trafiłem już tak 3 razy więc wniosek sam się nasuwa

Gość wiem po sobie
Tia, na podstawie trzech idiotek podsumuj połowę ludzkości. Na tej samej zasadzie wszyscy faceci to myślące fiutkami dupki - bo mi pięć razy nie wyszło. Żałosne uogólnianie.

Gość reggetojestmuza
Wniosek może być taki, że z tobą jest coś nie tak.

Gość zraniony
tylko, że te idiotki miały trochę więcej niż naście lat

Gość AS26
A może to z Tobą jest coś nie tak? Może przy bliższym poznaniu jesteś nieciekawy, za bardzo wieje desperacją lub po prostu nie zaiskrzyło - też się zdarza. Można kogoś polubić, ale od przyjaźni do miłości droga daleka.

Gość kamil jgora
90% kobiet lubi badboyów i macho tak że nie wszystkie są takie same

Gość IMO12391
zraniony "tylko, że te idiotki miały trochę więcej niż naście lat" ­ Ha, ha! Facet - dałeś się nabrać na najstarszą sztuczkę pod słońcem, że samice szybciej dojrzewają i z wiekiem mają bardziej poukładane w głowie. :classic_cool:

Gość seruuum
"tylko, że te idiotki miały trochę więcej niż naście lat" To prawdopodobnie sam nie należysz do młodszych i powinieneś być ostrożniejszy. Wszystkie chłopy są tacy sami.

Gość posłuchaj dobrej rady
pierdol to wszystko i idź się najebać ile wlezie, z każdej baby zawsze wychodzi kurwa

Poznałam kiedyś gościa, który też twierdził, że jakaś laska go wykorzystała. Był na prawdę romantyczny, troskliwy, czuły- kwiatki, kolacyjki itd. Ale zakończyłam tą znajomość, bo był chorobliwie zazdrosny, łatwo się obrażał, czasami bywał nudny, był typem samotnika i generalnie miał kilka wad, których nie mogłam zaakceptować. Więc jak powiedziałam mu, że będzie tylko kolegą to oczywiście wielki foch- wszystkie jesteście takie same bla bla bla... łatwo obwiniać kobiety, nie zwracając uwagi na swoje wady. Założe się, że Twoja koleżanka zaproponowała Ci przyjaźń z zupełnie innego powodu niż myślisz.........albo była zwykłą szma**tą;-)

Gość IMO12391
wiśnia22 "(...)Więc jak powiedziałam mu, że będzie tylko kolegą to oczywiście wielki foch- wszystkie jesteście takie same bla bla bla... łatwo obwiniać kobiety, nie zwracając uwagi na swoje wady." ­ Czyli innymi słowy, potwierdziłaś jego obawy i zaskoczona byłaś, że tak zareagował. :D

Bo przy rozstaniu powinno się wyraźnie określić powody. Nawet jeśli to trudne i bolesne, to pozwoli popracować obu stronom nad sobą.

Gość kamil jgora
czy ty człowieku nie rozumiesz tego że jak kobieta mówi ci że jesteś tylko kolegą to jest ostatni dzwonek żebyś w końcu włożył jej rękę do majtek? no chyba że trafisz na jedną z tych 10% co tego nie ma na myśli to wtedy pójdziesz siedzieć za gwałt. No ale prawdziwy facet zaryzykuje więzienie dla ukochanej kobiety

domyślałam się, że tak zareaguje- taki typ;-) Poznałam go tydzień po tym jak rozstałam się po 5 latach z facetem. Na dzień dobry mu powiedziałam, że nic z tego nie będzie, że nikogo nie szukam. A on później wielce oburzony... bo myślał, że może zmienię zdanie... ach Ci faceci;-)

Kamil, oszalałeś? O.o Zęby Ci niemiłe?

Gość IMO12391
Kamil - takie rzeczy tylko w Erze...i na psychotropach. :classic_cool:

Gość IMO12391
wiśnia22 "domyślałam się, że tak zareaguje- taki typ Poznałam go tydzień po tym jak rozstałam się po 5 latach z facetem. Na dzień dobry mu powiedziałam, że nic z tego nie będzie, że nikogo nie szukam. A on później wielce oburzony... bo myślał, że może zmienię zdanie... ach Ci faceci" ­ Niczego nie chciałaś, domyślałaś się jak zareaguje, ale swoje robiłaś. Po czym on winny. Cóż za niespodzianka. :classic_cool:

Gość kamil jgora
no właśnie na psychotropach człowiek nie myśli o tym że pójdzie siedzieć za gwałt tylko pcha rękę do majtek kobiety. Mówię to z własnego doświadczenia :)

Gość koleś nie zastanawiaj się
to szmaty i tak trzeba je traktować same tak chcą żeby je traktować macie, kurwa, co chcecie

Gość dkfjghfr
nuda zmien temat

Chyba seplenisz... :o

To było do Kamila ;)

Gość IMO12391
Nieśmiała dosyć :) "Chyba seplenisz..." ­ To nie wada wymowy - to psychotropy. :P

Gość kamil jgora
myślę że gdybym pod wpływem psychotropów nie wepchnął ręki do majtek dziewczyny ( dzisiaj żony) to bym pewnie dalej był prawikiem i jęczał na kafe :) No cóż ryzykowałem że mnie oskarży o gwałt ale na szczęście się udało

To niezbyt masz szanującą się dziewczynę za żonę. Są inne, bardziej kulturalne sposoby, choćby pocałunek. Łapa w majtkach? Wyjątkowo prostackie, chamskie zachowanie. Chyba działa na tę część kobiet, które lubią badboyów, ale normalna dziewczyna dałaby Ci w twarz.