Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamaana:(

Test ciazowy AMIL

Polecane posty

Witam czy ktoras z was go uzwala jest wiarygodny? dzis zrobilam test wyszly dwie kreski jedna krecha mocno czerwona druga jasna :( chlopak polecial do apteki zapytac czy to jednak ciaza... juz niewiemy co mamy myslec :(

w dodatku dzis w sklepie gdy stalam w kolejce zrobilo mi sie czarno przed oczami zdretwialam , goraco mi bylo niemilosiernie stracilam czucie w nogach obcy ludzie zaprowadzili mnie do wc tam kucnelam i jakos doszlam do siebie teraz sie czuje ok czy mam to traktowac jako objaw :(?

Fajniebyćciężarną ale ja nie wiem czy ja sobie poradze :( ale to taka jasniutka kreseczka

Dziewczyny blagam was wypowiadajacie sie . a czy miala ktoras z Was jakis przypadek ze test pokazal dwie kreski nawet taka jasniutka a jednak nie bylyscie?

Gość Ja w 32 dniu
cyklu miałam bladą kreskę. Po kilku dniach zrobiłam bete z krwi. Teraz jestem w 20tc.

to w takim razie gratuluje powoli oswaja sie z ta mysla ale zadnych objawow nie mam to jest najgorsze jedynie piersi odrobinke wieksze ale tylko odrobinke i bola tak jak przed okresem ale bola ponad pol miesiaca a okresu nie widac chcociaz mam infekcje tlumaczylam ze to moze od tego ale wynik na tescie jednoznaczny