Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja z Zielonej Góry

Niechciany adorator przysyła mi codziennie smsa z wyznaniami miłosnymi

Polecane posty

Trwa to już od ponad dwóch miesięcy!! Co mam z tym zrobić? Mój obecny chłopak staje się nerwowy. Nie chcę go stracić .....

Gość zmień numer telefonu
i podaj go tylko wąskiemu gronu zaufanych osób z prośbą by nie podawali dalej

Gość kdnjsknjdksndjcskd
przespij sie z nim

Gość didididiid.,
a w czym masz problem , powiedz chlopakowi by zadzwonil do niego i juz, moze jednak chcesz

Gość Gorn z polskii
zrób mu lachę z połykiem i się odczepi 🖐️

Lepiej żeby się nie spotkali. Mogliby się pobić lub pozabijać. Boję się, że tamten mógłby zrobić krzywdę mojemu Adasiowi lub Adaś mógłby pójść do więzienia za pobicie tamtego. Nie mogę zmienić numeru. Rozdałam prawie 100 CV szukając pracy i na każdym jest ten numer, jeśli go zmienię to cały wysiłek przepadnie.

up

Musiałby mnie nachodzić, a on nigdy mnie nie odwiedził chociaż wie gdzie mieszkam. Policja się tym nie zajmie

Był tu taki jeden z Zielonej Góry i poradzili mu aby się nie poddawał. Powodzenia :D

Gość AniaZG22
Nie myj się przez trzy dni po czym zaproś go na seks ... jeśli to nie pomoże to jego miłość jest prawdziwa

Albo pusc plote, ze jestes lesbijka i nie interesuja Cie faceci. Co nie oznacza, ze nie moze zostac Twoim przyjacielem od plotek i wspolnego jedzenia ciastek.

Nie przejdzie, on wie że mam chłopaka

Gość Singielek...
Wyślij mu sms z ostrzeżeniem art. 190a k.k

Gość zielonogórzanin z doskoku
jeden koleś z forum, ale nie ja :D poradził by Tobie tak znajdź sobie kolegów karków np. na siłowni pogadaj z nimi, że masz problem, oni zapewne z przyjemnością pomogą wyślij do gościa sms-a i umów się z nim na spotkanie np. na jednej z ustronnych ławeczek koło palmiarni powiadom kolegów z siłowni gdzie go zastaną i daj zdjęcie muszą go jakoś rozpoznać :P dla ułatwienia powiedz mu, że lubisz jak facet obdarowuje Cie kwiatami i ma przynieść bukiet białych róż :D

inny zaś poradził by inaczej kup pigułkę gwałtu czy jak to tam się zwie i kajdanki zaproś go gdzieś, ale niech Ciebie asekuruje Twój facet właduj mu taka do piwa - nie wiem czy jedną czy dwie wypytaj dilera po ilu jest szybki efekt wyprowadźcie go potem z baru, rozbierzcie przykujcie do metalowej barierki gdzieś na deptaku :P unikajcie kamer... :D

hmm... albo po prostu trzeba "pożyczyć" jego telefon i wykasować pamięć, zniszczyć kartę sim, albo po prostu zgubić go w Odrze :P

"Przesłanką konieczną do ścigania omawianego przestępstwa jest wystąpienie zachowania, które wzbudza w pokrzywdzonym uczucie zagrożenia czy istotnego naruszenia prywatności, powodujące znaczny dyskomfort psychiczny ofiary, np. wysyłanie niechcianej korespondencji tradycyjnej czy elektronicznej. Zachowania te muszą powodować uczucie zagrożenia" ciekawe jak ona to udowodni, że wyznania miłosne są dla niej uczuciem zagrożenia ..

a najprostszy sposób to skontaktuj się z jego mamą i powiedz, że jej syn Ciebie dręczy, że głupio Tobie ale nie wiesz co robić i prosisz ją o pomoc, bo zaczynasz się go obawiać... powiedz jej, że może potrzebuje więcej czasu, albo wizyty u psychologa... może jest nieszczęśliwy, ale musi zrozumieć, że to niemożliwe i odpuścić...

Gość Singielek...
Samotny Romantyk II Przeczytaj sobie artykuł podany przeze mnie szczególnie 3 ostatnie akapity.

hmmm nie znam tel. do jego rodziców, nie mam znajomych na siłowni, najlepiej by było, abym mogła zablokować jego numer w komórce, ale nie wiem jak to zrobić. Na policję też nie mam jak iść, bo on mi nie groził jak na razie.

nie da się zablokować jednego numeru w Twoim telefonie ale to by było dobre rozwiązanie nierealne jednak

Gość Singielek...
On Ci nie musi grozić. Wystarczy, że cie nęka notorycznym wysyłaniem sms i to kwalifikuje się pod art. 190a k.k.

Gość M787
Da się zablokować numer, w moim Samsungu mam taką opcję wbudowaną (system Bada), a na Androida i Symbiana są programy.