Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam jest

wózek Zebra Prampol, proszę o opinie

Polecane posty

Gość ktos tam jest

czy któraś z mam ma ten wózek? w necie nie moge znaleźć żadnych opinii

Gość lala090909
podpinam sie pod temat...?

Gość lala090909
podpinam sie pod temat?

Gość lala0909
mimo wszystko zdecydowalam sie na ten wozek i nie zaluje. moze jest ciezszy od typowych parasolek, ktore waza 7kg, ale za to wybralam komfort jazdy. duze kola nie znaja przeszkod na swojej drodze, spacerowka po prostu "płynie" na kazdej drodze, czy to wyboje, czy nieodsniezone drogi, w ktorych inne wozki sie zakopuja. w dodatku jest super zwrotny, mozna swobodnie manewrowac w ciasnych sklepach. poki co nie mam zastrzezen i jestem zadowolona z wyboru.

Gość sssmmarrttuuniia
podnoszę, bo interesuje mnie ten wózek... mało opinii na necie, więc ciężko się zdecydować.. :)

Gość cori40
Też bym chciała kupić mojej małej tą spacerówkę :) bo bardzo mi sie podoba wizualnie...ale proszę o kilka opinii ;)

Gość gość
Ja mam ten wózek od wiosny zeszłego roku i jestem bardzo zadowolona. Jest duży - dziecko spokojnie się w nim mieści, ma spory kosz na zakupy, pompowane, rewelacyjne koła, jeździłam już nim w górach i po plaży wszędzie dawał radę. Kieszona na budce bardzo się przydaje, bo nie musiałam zabierać torebki żeby schować portfel i telefon. Oparcie rozkłada się do pozycji leżącej, wózek ma również podnóżek dzięki temu dziecku nie wiszą nogi jak mu się przyśnie na spacerze. Jednak ma dwie wady - po złożeniu jest dość spory więc jeśli ktoś potrzebuje wózka który zmieści się do malutkiego samochodu to niestety nie jest dobra opcja, nie należy też do najlżejszych. Druga wada i czasami jest to również zaleta, bo podnóżek jest wykonany ze skóry - zaletą jest to, że się nie wyciera jak dziecko jeździ już w butach i łatwo go wytrzeć ale wadą jest latem kiedy trochę się nagrzewa - co prawda to nie tylko w tym wózku, bo ciemniejsze elementy w każdym wózku się na pewno nagrzewają.

Gość Adziunia
Zgadzam się z tymi opiniami, z wózeczka korzysta już moje drugie dziecko i nie wyobrażam sobie mieć innego wózeczka. Największa jego zaleta to to że ekstra się go prowadzi. POZDRAWIAM ;)

Gość gość
Witam! mam ten wózek od ponad roku. wcześniej uważałam ten wózek na ideał teraz gdy moje dziecko ma prawie 2 lata i waży 13 kg wózek niestety nie daje rady. Ciężko się prowadzi, zjeżdża na boki a także szybko uchodzi powietrze z kół. Zostawiam sobie ten wózek dla drugiego dziecka bo dla małego dziecka uważam że jest super i bardzo wygodny dla większego niestety już nie.

Gość gość
Dziewczyny, zainwestujcie w nosidła ;) Męczyłam się z wózkiem, potem mnie "zmuszono" do spróbowania alternatywy i już wtopiłam ;) super sprawa i wygodniejsze niż wózek

Gość kasiula0059
Witam polecam ten wózeczek, zakupiłam tą spaceróweczke w pazdzierniku 2012r. stwierdzam że naprawdę warty polecenia jest, bardzo fajnie się prowadzi nic nie skrzypi ani się nie zacina,

Gość gość
Dziewczyny, a co powiecie o tym modelu: http://prampol.pl/pl/wozki-glebokie/solam/? Chcieliśmy wersję 3w1, bo cenowo jest ok, a zależy nam na funkcjonalności. Wiecie jak z tej firmy sprawują się wózki 3w1?

musze przyznac, że wózki 3w1 sa niepraktyczne. zajmują dużo miejsca, sa cieżkie i drogie. najlepszy wybór to 2w1 czyli połączenie spacerówki z wózkiem głębokim. mam taki model od grace evo i jest niezastąpiony. łatwo się go składa i jest w przystępnej cenie :)

ostatnio nawet widziałam w promocji graco evo, ale nie pamietam czy 2w1 czy 3w1

Gość gość
Odnośnie tego modelu Solan z Prampolu - wózek wygląda dosyć solidnie, ale muszę się trochę zgodzić z tym, że wózki 3w1 są ciężkawe. Ale widzę, że masz tu do wyboru także 2w1. Nie wiesz, jak cenowo stoi ten wózeczek??

Gość gość
A na ich stronie nie ma podanych cen?

Gość gość
Mi wózeczek bardzo się podoba. Nie narzeka m na niego, a już dłuższy czas temu o kipiłam.

Gość gość
Kupiłam ten wózeczek dla swojego pierwszego dziecka i jestem bardzo zadowolona. Wózek sprawdza się bardzo dobrze na obecną pogodę, cieszę się, że ma duże kółka dzięki czemu nie jest jakoś specjalnie trudno zjechać z krawęznika. W miare lekko sie go prowadzi, skręcanie nie wymaga uzyciua zbyyt duzej siły. Fajnie, że sa te wszytskie akcesoria. do niego. Polacam.

Gość gość
Godny polecenia.wręcz rewelacyjny.nie zamieniłabym na żaden inny.synek wygodnie i swobodnie się w nim czuł.teraz mam go na odsprzedanie i idealnym stanie.może ktoś chętny.

Gość gość
A jak sprawa wygląda kiedy dziecko jest juz spore? 88 wzrostu zależy mi żeby mały czuł się w nim wygodnie, a niestety jak poprzedniczki nie mogę znaleźć opini na ten temat

Gość gość
siedzisko jest duże szerokie materacyk można wyciągnąć myśle ze spokojnie się bedzie mieścił i czuł sie komfortowo

Gość gość
Ja zwracałam uwagę przede wszystkim na wagę żeby nie było potem problemu jak będę go musiała sama wnieść na drugie piętro ;) no i stanęło na Baby Merc, model: bodajże Faster Style i nie żałuję zakupu.

Gość gość
Witam Mam Ten wózek już od jakiegoś czasu. Bardzo fajny. Ma jednak Jedną i POWAŻNĄ WADĘ a mianowicie pompowanie kół. Po prostu koszmar. Długi wentyl próbując go wygiąć to go wyrwałam

Gość gość
proszę zaopatrzyć sie w tzw KOLANKO końcówka wręcana w kompresor, bez tego słaboo

Gość gość
Witam czy wie ktoś gdzie można zakupić kółka do wózka spacerowego prampol zebra interesują mnie tylko nowe ☺☺☺

Gość gość
Witam czy wie ktoś gdzie można zakupić kółka do wózka spacerowego prampol zebra interesują mnie tylko nowe ☺☺☺

Gość gość
Mam wozek od 3miesiecy ma wady i zalety. Moze zaczne od zalet duze pompowane kola pozwalaja na jazde po kazdym terenie. Supersprawdza sie skora na podnozku i paloku przy dziecku ktore co chwile cos je i brudzi raczkami palak wystarczy go przetrzec i czyste. Dziecku wygodnie sie siedzi jak miedzy niego a pas wcisne poskladana tetre inaczej zjedza w dol, ale wiadomo ma posluzyc jak dziecko urosnie. A z wad: pierwsze co trzeba sie zlapac za pilniczek po wyjsciu z produkcji zostaly ostre wystajace szpikulce z plastiku ktore producent powinien spilowac (moje dziecko na dzien donry zadrapalo rece lokcie i nozki), krotki daszek co jest bardzo denerwujace przy wietrze i sniegu nieoslania dziecka w pozycji siedzacej. Wystajace dosc ostre "kolka" mocowania od daszka moje dziecko uderza glowa jak sie wychyla i jest nierownosc na chodniku i go cofa do tylu. Przy pozycji lezacej robia sie szczeliny przez ktore dostaje sie wiatr. Bardzo maly koszyk na zakupy. Brak torby w zestawie. i ciulowate opuszczanie i podnoszenie siedziska, sznurki ktore ciezko podniesc jak dziecko jest w wozku. Zajmuje duzo miejsca po zlozeniu. Ogolnie niepolecilabym zadnej znajomej tego wozka. Jak dla mnie zbyt duzo wad.