Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajjna mama

samotna mamusia, eh kto przytuli?

Polecane posty

Gość fajjna mama
a kto by chciał taką za takie mądrości to ja podziękuję, nie ja pierwsza nie ostatnia która ma dziecko, bynajmniej nie jest ono dla mnie "balastem" ilu z waszych rodziców jest po rozwodzie? to jakim prawem próbujesz mi ublizyć, nie podoba Ci się to co pisze to wypad:) i zajmij się swoim ciekawym i beztroskim zyciem,o ile takie masz( ze siedzisz na kafe w sylwka):P A co do porodu,to owszem, zmienia to ciało kobiety, ale nie sądze aby to przeszkadzało w pełnowartościowym przeżywaniu życia, matce powiedz,ze jest rozepchana to zobaczysz reakcję, hipokryto. I błąd ort każdemu się zdarzy, lepiej jebnąć się na u/ó niż pisać z kond jak to widziałam nie raz. Bez odbioru:)

Gość fajjna mama
maminsynek25lat dobra, układ mi pasuje, Ja dam Ci schronienie a Ty opieke nad małym, co na żłobek nie wydam tyle fufu:)

Gość fajjna mama
zegar z kukulka heh czy tak zawsze musi być,ze wartościowi faceci są poza zasięgem:(? a napiszesz coś o sobie? pytam z czystej ciekawości, masz kogoś? dzieci?

Gość zyczliwa ci
fajna mamo -jak tu czytam kafe to i samotne kobiety bez dziecka maja problem ze zanalezieniem partnera. Mozliwe, ze trudniej ale wszak mozliwe . Mysle, ze przede wszystkim trzeba sie nie poddawac, nie zrazac niepowodzeniami . Szukac do skutku.Robic odsiew tych, ktorzy sa za slabi , by dotrzymac kroku mamie z dzieckiem .Do tego potrzeba duzo wyrozumialosci i dojrzalosci zyciowej. Ci ktorzy szukaja wolnych kobiet, nie powinni ublizac samotnym mamom, im nalezy sie szacunek za samotne macierzynstwo.

Gość zegar z kukulka
chlopiec czy dziewczynka? Dawno nie trzymalem tkaiego malenstwa w reku, a uczucie jak zadne inne, a trzymac wlasne to juz pewnie w ogole mega przezycie. Ja niestety na razie tylko pomagalem wychowac czyjes, swoich sie jeszcze nie dorobilem.

Gość fajjna mama
zyczliwa ci dziękuję za słowa otuchy, mam nadzieje,ze przyniosą mi szczęście, fakt trzeba silnej woli,ale ja się nigdy nie poddaje ,nawet jak w ciązy byłam sama,i musiałam sobie ze wszystkim radzić bez rodziny. To prawda, wielu tutaj to pokrzywdzone dusze dlateo podejrzewam ze nie znajde nikogo online. Tobie również życze pomyślności:)

Gość fajjna mama
Synuś, jest cudowny mówie,ze to złote dziecko, nie płacze dużo, przesypia noce,nie miał kolek i rzadko ulewa mleczko, a jak zaczął otwierać raczki i dotykać mojego ramienia jak mam go na rączkach to ogarnia mnie wzruszenie, że ta mała istota to częśc mnie:) chciałabym jeszcze jedno, ale to już z kimś kogo będę pewna i kto będzie kochał maluszka tak samo jak ja:) zegareczku nic nie stoi na przeszkodzie abyś i Ty miał swojego potomka, wystarczy tylko chcieć:)

Gość fajjna mama
worldinmotion do połowy ciązy się interesował, i dawał pieniądze na lekarza,tyle tylko ze nie mogliśmy się dogadać, powiedziałam,ze nie chce z nim być bo i tak nie byliśmy,tylko sex i wracał do mamusi, to olał dziecko i od poł ciązy do konca ani razu się o jego stan zdrowia nie zapytał, o porodzie juz nie wspomnę, nawet do szpitala nie przyjechał, gdyby nie moje koleżanki, które mnie zawiozły do szpitala, przyjeżdzały,odebrały i pomagały potem, byłoby mi cięzko. Takze po porodzie ciekawiej nie było, przez 3 pierwsze msce odwiedział małego 2 razy, ja go w smsie poprosiłam, to przyszedł i od tej pory przychodzi niby systematycznie,ale i tak rodziny nie chce zakładać,matka mu wystarcza:O

Gość zegar z kukulka
widocznie w moim przypadku nie wystarczy ;-) To skomplikowane, wiec nie bede tutaj tlumaczyl, ale zazdroszcze, w pozytywnym znaczeniu. Nie lubie o sobie pisac (zwlaszcza publicznie), wole, zeby to jakos tak naturalnie samo wyszlo

Gość fajjna mama
za młody dojrzałością,albo takie wzroce, bo wiek 27,w marcu 28 lat to chyba dobry wiek na dziecko:)

Gość zegar z kukulka
fajna mamo, niesety musze leciec, gdybys chciala jeszcze kiedys pogadac, napisz na maila leominor80@gmail.com pozdrawiam cieplo, wirtualnie przytulam i zycze wszystkeigo najlepszego dla Ciebie i maluszka.

Gość fajjna mama
zegarku jesteś intrygujący poznałabym Cię bliżej,ale nie chce być nachalna;P

Gość zegar z kukulka
Na pewno tak tego nie odbiore, smialo pisz na maila jak masz ochote, a teraz juz naprawde uciekam :*

Gość fajjna mama
juz dawno napisałam :)paa

Gość fajjna mama
ale ja się zegnałam z zegarkiem, moze ktoś jednak jeszcze został na posterunku i przytuli? w ten mroźny wieczór?

Gość fajjna mama
...

Gość fajjna mama
....

Gość fajjna mama
hm chyba mnie depresja weźmie zaraz sylwestowa, czy nikt nie ma ochoty się poprzytulać?

Gość maminsynek25lat
ja bym przytulił ale w domu siedze w dodatku matka wróciła i pisać nie moge zabardzo :(

Gość fajjna mama
z czego masz fona, z jakiej sieci?

Gość maminsynek25lat
nie wiem a jak to sprawdzić ? :P

Gość fajjna mama
dobra nie pisz juz w moją strone,bo mi się z Tobą gadać nie chce,zegnam i powodzenia:)

Gość maminsynek25lat
ej nie bądz taka :(

Gość fajjna mama
skoro ogarniasz komputer bo piszesz na kafe, a nie wiem jak sprawdzić z jakiej sieci masz telefon ciekawe, wystarczy spojrzeć na zapalony wyswietlacz jest napisane czy orange era plus czy coś tam... także nie obrażaj mojej inteligencji grając przygłupa, dobranoc i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!

Gość OlgierD24
no ja nie wiem pisze Plus i Orange ?

Gość fajjna mama
widze,ze nawet zmieniłeś nazwe na olgier hehe

Gość OlgierD24
a tam bo jaja se robie :P

Gość fajjna mama
wiem głuptasie :) to widać od razu:) ale mów mi ciocia dobra rada hehe