Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeterienka35

Czy jak facetowi zalezy to sie odezwie?

Polecane posty

zaproponowac coś czy czekac na odzew? kilka razy próbował się umówić, nie miałam czasu, przeprosiłam, ale on już nie ponawia prób (od miesiąca cisza) ... zaproponować spotkanie czy czekac... wymieniliśmy się życzeniami noworocznymi więc kontakt jest...

Gość czyukobietzwiekiemmm
Co Ci szkodzi delikatnie zapytac,niby nawiazac do tego,ze nie mialas czasu bo....cos tam.Teraz jestes troszke wolniejsza i......Zaprzestal,bo moze poczul sie splawiony.

Gość jutro to ty sie obudzisz
wcale mu się nie dziwie, że nie ponawia prób skoro kilka razy zostałl "spławiony"- a przymajmniej mógł się tak poczuć. Teraz twoja kolej- zaproponuj coś

W tym wieku jeszcze się pytasz, przecież nie maż już czasu na gdy i podchody rodem z liceum :) wal śmiało i zaproś go na kolację !

Gość singielka_baletnica
tak , bądź spokojna , jak kasę poczuje , to szybko wróci :)

Gość czekaj na pewno bedzie
jeszcze 10 razy pytal i sluchal ze nie masz czasu po tym jak go splawilas :D no chyba ze trafilas na jakiegos desperata to bedzie w nieskonczonosc sie prosil :classic_cool:

Gość ufvufdv
PO przeczytaniu tytulu chcialm napisac, ze jesli facetowi zalezy to sam sie odezwie. Ale po doczytaniu reszty tekstu mysle, ze skoro kilka razy odmowilas, to on poczul sie splawiony i juz ci nic nie zaproponuje. Jesli ci na nim zalezy to chyba sama musisz sie do niego odezwac i gdzies zaprosic.

no i właśnie tak to jest z niektórymi kobitami, niby nie chcą a chcą, niby nie a tak, i weź tu się kurrwa chłopino domyśl :O miałem kiedyś taka koleżankę, umawialiśmy się, randkowaliśmy, ale nic poważniejszego nie wynikło, dużo też mailowaliśmy i sms-owaliśmy, potrafiła nie odpisywać na konkretną wiadomość by po kilku dniach napisać z fochem zapytanie dlaczego się nie odzywam. wkurrwiało mnie to, temat się jakoś rozmył a ta po paru miesiącach, na jakiejś imprezie gdzie się zobaczyliśmy, z rozżaleniem że tyle nadziei jej narobiłem itp itd. no żesz kurrwa mać, księżniczka na ziarnku grochu nie jestem typem faceta który nachalnie leci z łapkami majtek, ale czasem chyba z niektórymi to tak trzeba.

Gość pluto20
Jak chcesz stworzyc zwiazek nie majac czasu? :P Jakby do mnie tak dziewczyna napisala sorry :) Mialbym wyjebane.

Gość trttrgtrtrrtr
jak nie masz nic do stracenia, sama zaproponuj spotkanie, jesli nie bedzie chcial to go olej. bo mozna raz czy drugi od siebie zaproponowac, jest rownouprawnienie a facet tez musi czuc ze ma u kobiety szanse, ze jej sie podoba . facetowi schlebia to ze kobiecie sie podoba. ale z drugiej strony nie mozesz byc nachalna. jedna lub 2 propozycje i jesli z jego strony brak odzewu to juz daj sobie spokoj, bo to trąci desperacją i osaczeniem a facet tego nie lubi chyba najbardziej. to sprawia ze kobieta przetsaje byc atrakcyjna. wiec jak jestes ciekawa i chcesz nawiazac kontakt, to zrob to bo potem bedziesz zalowac ze nie srpawdzilas jak to z wami tam jest.. a czekac dlugo nie ma na co.

Gość singielka_baletnica
a jak ten twój facet ma na imię?

Gość no co tu duzo mowic uznal ze
masz go w dupie ale czekaj moze jest tak zdesperowany ze sie odezwie :classic_cool: