pokusa007 0 Napisano Grudzień 31, 2012 Coś dla dziewczyn mających ten sam problem co ja (czyli z zrzuceniem zbędnych kg). Która ma chęć się przyłączyć ? Zaczynamy od jutra! Wymarzony cel ---> 60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokusa007 0 Napisano Grudzień 31, 2012 Może na początek ktoś zechciałby dać kilka rad? No i motywacja... u mnie jest. Tylko z czasem zanika : / Przydałoby się wsparcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1238 Napisano Grudzień 31, 2012 Ja zaczelam odchudzanie od wczoraj, narazie idzie mi dosc dobrze ;) nie waże sie i postaram sie nie robic tego codziennie jak dotychczas , tylko np co tydzien w jakis wybrany dzien , to byc moze mnie bardziej zmobilizuje ;) Wiadomo że w grupie bedzie nam raźniej bo odchudzanie nie jest proste, a czasami silna wola zanika. Osobiście staram sie nie przekraczac 1200 kalorii , do tego skacze okolo 20 minut na skakance. Mam nadzieje że na wiosne bede mogla zaprezentowac swoja odchudzoną, nową figure, nie wstydzac sie juz brzucha, boczków itp ;p Napisz jeszcze w jaki sposob zamierzasz sie odchudzac ? i przede wszystkim powodzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokusa007 0 Napisano Grudzień 31, 2012 Ja nie mam zamiaru przekraczać 1000 kalorii. Do tego też skakanka około 15 minut i brzuszki :) oczywiście z dnia na dzień mam zamiar zwiększać wysiłek fizyczny... Do tego odrzucam ryż, makaron, ziemniaki no i pieczywo. Za to mam zamiar pić dużo ziółek( pokrzywa, bratek, czerwona i zielona herbatka). A jak tylko zrobi się cieplej biorę się za bieganie. Do lata mam zamiar zostać niezłą laską :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystkiego naj:) Napisano Styczeń 1, 2013 wszystkim w nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach