fajna13 0 Napisano Grudzień 31, 2012 czy powinnam sie zabezpieczyc skoro juz nie chce dziecka... staralam sie 4 lata i nic... dzis juz nie chce dziecka... przyzywczajenie... wychodze hgdzie chce wracam o ktorej chce .... nie wyobrazam sobie liczyc sie z tym ze dziecko jest w domu...nie wyobrazam sobie wstawac oczy podkrazone... nie wyspana tracic figure itp...wiem wygoda, przyzwyczajenia...zbyt bardzo jestem zajeta soba i swoim zyciem... stalam sie egoistyczna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powinnaś to Napisano Grudzień 31, 2012 przestać tyle siedzieć na kafe i wymyślać durne tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna13 0 Napisano Grudzień 31, 2012 jak przestane, to dam Ci znac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna13 0 Napisano Grudzień 31, 2012 tgy tez przestan tyle siedziec bo przyrosniesz do tego fotela i dostaniesz odlezyn...zejdź ze mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach