Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam pojęcia

Co kupić aby mieć w tablecie internet?

Polecane posty

Gość Nie mam pojęcia

Nie znam się na tych wynalazkach. Pomoże ktoś?

Gość Nie mam pojęcia
Modem ma za grube wejście :-(

Gość j.w
Jeśli nie masz teraz to znaczy, że musisz kupić inny tablet. Do tabletu się nie dokupuje niczego. Musi mieć modem G.

Gość inzynier serwisowy bann
teoretycznie może dokupić modem 3g i dopiąć go na usb. Ale patrząc na powyższe. a) pewnie jakieś badziewie i ma mini lub micro usb więc przejściówka b) teblet + dyndający modem to nie za fajne c) musiała by umieć choćby instalować sterowniki. Dlatego jw kup normalny tablet. 3g + wifi + z 10 cali koszt od 600>

Gość l;k;k;
musisz podpisac umowe na dostarczanie internetu przes siec komórkowa, chyba że masz ruter w domu to możesz sie pod niego podłączyć

Gość Nie mam pojęcia
Jest w nim Wifi, ale zablokowane chyba, bo nie można się połączyć.

wi fi łączy się z routerem wi fi w twoim domu ale nie na mieście proste? Jak chcesz mieć w autobusie itd tylko 3g. Ewentualnie udostępnienie 3g > wi fi w telefonie i tablet odbierający wi fi ale sens 0 Nie musisz podpisywać abonamentu aero masz za darmo.

Gość Nie mam pojęcia
Mikołaj córce go przyniósł, nic specjalnego Manta z telewizją. Na allegro ok 400zł

LUDZIE NAUCZCIE SIĘ ŻE TAKIE TABLETY NIC NIE SĄ WARTE aple zrobiło głupią modę na uj ci to ? Lepiej już kupić czytnik książek. Bo innego zastosowania to nie ma. Jeśli chcesz mieć urządzenie przydatne kupujesz prawdziwy laptopo komputer. tx2 tx3 x201 x220 x230 itd Albo modułówkę. Ale nie badziewie jak asus transformers na androidzie. Koszt każdego z powyższych urządzeń to minimum 2 2,5 tyś pln. Apple zrobiło głupią modę i tyle. A ludzie lecą jak lep na muchy w dodatku na te chińskie badziewia.

Gość Nie mam pojęcia
inzynier serwisowy bann Ja mam laptopa i komputer i do szczęścia nic mi więcej nie trzeba. Skoro jednak córka już go dostała to chciałabym, aby działał :-(

tia telewizja która nie chodzi chyba że masz 5km do nadajnika. GPSu nie ma więc nawet do nawigacji się nie nadaje... No soty taka prawda. Albo kupuje się coś z 3G GPS i najlepiej DVB-t robi się wyjście anteny. I wtedy masz a) zamiast nawicjacji b) włączysz dziecku fimy jak się nudzi c) przeglądniesz neta w podroży jw 600pln ? Tym możesz się połączyć z netem w domu. I nadaje się by umieścić go w kuchni. Wgrać mu app z przepisami na ciasta. Przerobić mu antenę na normalną. I zrobić tv w kuchni. Tyle że to tylko 7 cali. A z wi fi jak masz router. wi fi w domu. To laptopem się jakoś połączyłaś? Tak samo z tabletem. Albo WPS albo kod

Gość Nie mam pojęcia
Nie mam Wifi w domu, bo korzystam z modemu Play na kartę.

tak jak ci kotka pisze. Oblukaj router. Albo napisz jaki masz. I czy nie pisze na nim ssid i kodu. Tak jest na standardowych routerach neria spot i livebox.

Coś mi to na prowo wyglada ? Masz 2 kompy i jeden interenet? I co żąglujesz tak kartą usb ?

Gość Nie mam pojęcia
Nie mam jeszcze modem orange i O2 (na Niemcy) . Kupuję zdrapkę i ładuję za 50 zł.

Dla mnie to provo jak nic. Myślący człowiek albo by zamówił kartę aero żeby obniżyć koszty. Albo zamiast 2 modemów kupił router choćby mifi. Pomijam fakt że wątpie byś w ten sposób wyrobiła się w 50pln miesięcznie a za taką kwotę wybierasz net z kąd chcesz. Znikam z wątku

Gość Nie mam pojęcia
I myślałam, że może da się kupić kolejny modem i nową kartę. Tylko, czy są takie z cienkim wejściem nie wiem

Gość Nie mam pojęcia
router jakiś tam mam na strychu, bo kiedyś miałam neostradę. Jednak mieszkam w nowym miejscu, a tu nie chcą mi podłączyć stacjonarnego, bo za daleko im

Gość Nie mam pojęcia
inzynier serwisowy bann Ja się zwyczajnie nie znam. Mam 50 lat i potrafię odebrać pocztę, wejść na NK, allegro, gg :-(

Gość Nie mam pojęcia
Kotka, ale w ruter włożę kartę tak jak do modemu ?

Wiesz no może niektórzy biorą mnie za debilia.. Ale 50 lat i dziecko wierzące w mikołaja to prawdopodobieństwo jak wygrana w totka. A nie ma miejsca gdzie kogoś nie przyłączą. Jest pełno internetów mobilnych z routerami. Cyfrowy polsat czy play. Są internety radiowe itd. Tak że próbuj dalej. Sylwester jest.

Gość Nie mam pojęcia
50 lat to nie ja. Ok, dziękuję . Pójdę do Play'a to może mi coś dadzą.

Gość Nie mam pojęcia
Ma 9 lat

Gość goclever15
u mnie był krótki kabel z wejściem USB ale nie wiem czy to jest u ciebie

jeśli nie masz możliwości użycia tam karty sim, a masz wifi, to być może możesz z telefonu zrobić modem. w ustawieniach przesyłu danych mobilnych powinno być coś takiego jak tethering