Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam pojęcia

Co kupić aby mieć w tablecie internet?

Polecane posty

Gość gość
tablety tez moga byc przydatne.... wiec nie gadajcie. wiadomo nie tak jak komputer, ale raczej srednio go gdzies ze soba wezmiesz. telefony też nie sa byle jakie teraz i kazdy byle co nie ma, takze dla niektorzych ktorzy mają okazje i lepszy troszke telefon udostępnić telefon jako router i podpiąc się pod wifi w tablecie:;p

Gość zofijarka
Ja miałam w moim tablecie podobny problem, bo nie miałam wejścia na sim tylko mini usb, to weszłam na stronę http://wifipartner.pl i wybrałam dla siebie odpowiedni model. jestem zadowolona z wyboru.

Gość Ania_G90
Hejka. Ja korzystam z darmowego neta na doladowanie365_pl jest szybki i ma dobry zasięg. Na wsi jak byłam też miałam zasięg ale trochę przerywało czasami tak czy siak polecam !

Gość gość
chciałam się zapytać czy nie da się wykupić pakietu do internetu ? bo w domu mam na wifi super świetnie ale chodzi mi o to, że jak jade pociagiem a wiadomo ze tam nie ma wifi xd chciałabym miec dostęp do internetu. czy są tego typu pakiety ? nie wiem jak to zoorganizować ;D

Gość gość
Zadzwoń do Lycamobile - 22 388 17 04 oni Ci wszystko powiedzą, albo wejdź na stronę www.lycamobile.pl i tam doczytasz

Gość gość
Czy jak wloze karte sim z telefonu do tableta na ktorej mam wykupiony pakiet internetowy (w plusie) to internet bd dzialal bez problemow wszedzie?

Gość romuald297
debile!!! jeżeli nie potrafisz logicznie poradzić to nie wypisuj bzdur