Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

no to zdrowia, szczęścia, pomyślności!

Polecane posty

ładnie z twojej strony... ....bardzo ładnie wypij swoje zdrowie, a przy okazji możesz wypić także moje

dobra,to ja Ci życzę wysokiego i wspaniale zbudowanego przystojniaka :) (o obojętnie jakim kolorze włosów:) i zabójczych szpil, które beda obiektem zazdrosci wszystkich innych laseczek :D :) 🖐️

Aha, czyli praktykujesz drinki wewnętrzne i zewnętrzne :classic_cool: A co drinkujesz? ­ Oczywiście, jak każdy, również i ja mam swoje plany 😴 Mianowicie Sylwestra spędzam w rodzinnym gronie, jedząc, pijąc, oglądając, czytając i pisząc :classic_cool: Nawet jestem w miarę elegancko ubrany :classic_cool:))) ­ PS. Masz jakąś stosowną nową kreację jednokrotnego użytku na tę wyjątkowy wieczór? :classic_cool:

dokładnie, dziś smakuję dżejmsona - jedna z moich top 5 łiski :classic_cool: ­ elegancko. grono najbliższych to znaczy zawsze udana impreza, też się tego trzymam :classic_cool: ­ kupiłam aż dwie kiece, ale miałam mały wypadek i w związku z tym moje nogi są dość niewyjściowe, dlatego zostałam zmuszona kupić trzecią - w postaci eleganckich spodni&bluzki :classic_cool:

A jakie są pozostałe 4 z topu? I z czym pijasz łiski? :classic_cool: ­ No nie mów, że teraz Tobie coś się przydarzyło w odnóże (a nawet odnóża) :D😭 Wybacz, że się śmieję, ale dziś właśnie się dowiedziałem od jeszcze innej osoby, że ma niewyjściowe nogi, także tego :classic_cool: No nic, dobrze, że jakoś wybrnęłaś z tych tarapatów :classic_cool:

z lodem :classic_cool: a pozostałe to walker, daniels, grants & teacher's :classic_cool: ­ wybrnęłam, wybrnęłam. a wszystko zaczęło się od nieuważnego rowerzysty, który mnie potrącił i uciekł z miejsca wypadku (murzyn). 😠 :D ­ i przy okazji wybaczam ten brak empatii 😴 :P :classic_cool:

Gość zdrowia
wzajemnie, dla mnie 2012 był okropny, mam nadzieję ze 2013 bedzie o wiele lepszy :)

Hm, o Ticzersie nie słyszałem, wezmę go pod uwagę, jak będę kupował flachę koledze smakoszowi :classic_cool: ­ Tak to jest z tymi murzynami :O Może nieudolnie chciał Cię poderwać? Potem zobaczył, że przesadził, wystraszył się i uciekł :classic_cool: ­ Po raz n-ty do potęgi n-tej + 1 nie wiem, jak Ci dziękować za Twą nieskończoną łaskawość 😭 Jesteś dla mnie za dobra :classic_cool: ­ Ok, idę do stołu poimprezować :classic_cool: Udanego wieczoru :)🖐️

Si-xa ‏ czy twój facet potrafi grać na dudach?

a polecam :classic_cool: jeśli miałbyś kiedyś jakikolwiek problem z doborem rumu - jestem specjalistką :classic_cool: 🖐️ ­ nie, ten miał rządzę mordu w oczach :( pewnie rasista :classic_cool: ­ dla Ciebie wszystko - z sympatii :classic_cool: ­ również wychodzę także... po raz kolejny dużo pomyślności, robaczki :classic_cool: 👄