Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitnesswoman

Czy jest tutaj ktoś z Poznania

Polecane posty

Gość fitnesswoman

kto dziś nie imprezuje? Bo w Poznaniu generalnie sylwestrowe dno... jak co roku zresztą ;/

Gość 7362736273
ja jestem... :) strasznie cały dzień strzelają, przeszłam sie do sklepu przez 18 , i bachory rzuały jakieś gówno głosne jakby wybuchła bomba... Siedze w domu, nawet nie mam ochoty nosa wystawic... Napiję się wina, i ciasto zjem co się własnie upiekło.... :p I nie wiem czemu, ale dziś mam problem z odbiorem tv i netu

Gość fitnesswoman
A ja dopiero niedawno wróciłam do domciu - 3 godziny na siłowni, a później zakupy. W sumie szału z fajerwerkami na razie nie ma, ale wolałabym się gdzieś zabawić ;/ Co prawda miałam propozycję, ale nie skorzystałam, bo jutro idę do pracy na nockę. Zresztą... jestem jeszcze chora, biorę tyle leków, że nawet na %% nie mogę sobie pozwolić. Tak więc czeka mnie Sylwester w domu z rodzicami, ale gdyby jeszcze się coś na mieście działo, a takie dno, że aż żal tyłek z łózka ruszać. Może w tv coś się będzie działo, albo film jakiś obejrzę :)

Gość 7362736273
ja z kolei siedze na dziecku... Tez obejrze film, sciagam własnie cały dzień - nie wiem czemu tak długo, "Dla niej wszystko" , podobno fajny... Ale w tym roku strzelają... Z jakiej jestes dzielnicy? Bo ja Grunwald

Gość żbikk
hej pani fitness ,musisz mieć niezle poślady od tych cwiczen ... Złapał bym takie nie powiem -)

Gość niikiiitka
Ja też z poznania, siedzę w domu i cieszę się z tego faktu niezmiernie bo właśnie tym sposobem spełniam jedno z moich postanowień noworocznych z 2012 roku ;)

Gość żbikk
nikitta: nalać Ci drinka ,sam nie będe pił

Gość niikiiitka
Już sobie nalewam 3ego :D Jestem samoobsługowa ;)

Gość 7362736273
no podziwiam, że się ci chce tyle pocic.. ja chodze na konie, to tez rodzaj siłowni, ale przyjemniejszy chyba...

Gość fitnesswoman
Wiesz, kwestia gustu. Dla mnie np. przyjemne nie byłoby obcowanie z koniem w okolicy śmierdzącej stajni. A fitness uwielbiam, szkoda tylko, że dziś nie wyrobiłam się na zajęcia aerobowe i skończyło się bieżnią, rowerkiem i orbitrekiem, ale i to świetnie na mnie wpływa :) żbikk - co do moich pośladków nie mnie oceniać, ale przyznaję, że nigdy na nie nie narzekałam :p

Gość 7362736273
smierdzącej??? OMG... no dobra, o gustach się nie dyskutuje... :p Jak wolisz wąchanie potu w siłowni, ja tam przepadam za zapachem koni

Gość ja też polsat
w Poznaniu to Wilki i chyba Kombi :-) dziś występują

Gość 7362736273
a ktoś wie, czy na Starym jest impreza? Pytam tylko z ciekawosci, bo i tak nie poszłabym, wracanie w tym smrodzie i potłuczonych butalkach to porazka

Gość ja też polsat
taka ogólna jest na Placu Wolności - Wilki i Kombi, a na Starym to tylko w klubach:-)

Gość fitnesswoman
Akurat w siłowni jest wentylacja i nie śmierdzi, a w stajni no cóż. Jak sama napisałaś lubisz ten zapach, ale przyznajmy sobie, że jest dość specyficzny. Ja tam prawdziwy mieściuch jestem - do żadnych koni mnie nie ciągnie ;) A owszem Wilki i Kombii (i coś tam jeszcze mało znanego), dlatego jak dla mnie dno :) Chociaż Wilki mają kilka spoko piosenek (jakby się tak dłużej zastanowić to i w repertuarze Kombii by się coś znalazło), ale generalnie nie moje klimaty.

Gość fitnesswoman
Rok temu na Starym nic się nie działo, więc wątpię, żeby tym razem coś było, tylko fajerwerki były o północy, bo ja w klubie imprezowałam, to wyszliśmy zobaczyć. Jak już ktoś pisał koncert na Placu Wolności.

Gość ja też polsat
fitnesswoman, masz rację, w porównaniu z Warszawą czy Wrocławiem to dno. Tam jest kilkadziesiąt wykonawców

Gość pappapapappaapa
cze a silownia byla czynna, gdzie bylas

Gość fitnesswoman
No chyba musiała być czynna, skoro byłam :D Tak, była czynna do 16 :p

Gość dwie tez z Poznania
fitnesswoman, gdzie chodzisz nas silownie? moze sie znamy heh;) a ktos sie wybiera dzis na Plac Wolnosci?

Gość pappapapappaapa
myslalam, ze bylas teraaz wieczorem

Gość fitnesswoman
Ale u nas zawsze na Sylwestrze oszczędzają. A wszystko po to, żeby Grobelny miał za co balować, pewnie jakieś ciepłe kraje, hawajskie klimaty,a nie to co tu... Jakoś nie wydaje mi się, żeby stał teraz z rodzinką na Placu Wolności i marzł przy rytmach Kombi i o ile ci jako jedna z "gwiazd wieczoru" już się pojawili na scenie ;/

Gość fitnesswoman
hahah niee - byłam z rana :) dwie tez z Poznania - nie znam nikogo z tej siłowni, poza koleżanką spotkaną tam przypadkiem :p

Gość pappapapappaapa
fajnie, ze sie motywujesz, ja mam 20km do pzoannia wiec nie chce sie jezdzic