Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LoveIsGod_True

Co was blokuje?

Polecane posty

Podsyłam wam pewne rzeczy do zastanowienia, ważne rzeczy, w kwestii rozwoju. A wy je ignorujecie... śmiejecie się z nich, lub dalej pogrążacie się w myślach i rozmowach typu pieniądze, praca, imprezy, materialność... Nie wiem, czy to po prostu zwykła ignorancja i brak ciekawości poznawczej. Nie wiem co się dzieje ale nawet dzieciaki po pójściu do szkoły zatracają chęć poznawania wiedzy... Ciągle się kręcicie w kółko, ale nie rozwiążecie swoich problemów dopóki nie wyrwiecie się ze schematów. Nie poznacie siebie,i nie zrozumiecie świata...

Gość gdgttt
pałuj się z takim farmazonami :o

Nie rozumiem o co Ci chodzi? 1. Czy uważasz, że farmazonem jest to, że ludzie nie zwracają uwagi na to, co pisze. Czy to, że się z tego śmieją? 2. Czy to, że myślą głównie o sprawach przyziemnych typu - pieniądze, praca, imprezy (swoją drogą dyskoteki sieją największe szkody - Jak można słuchać tego dudnienia? Hałas to największe zagrożenie naszej cywilizacji równie jak narkotyki) 3. Czy to, że nie mają ciekawości poznawczej, nie chcą poznawać istoty wszechświata, kręcą się w kółko, nie potrafia zrozumieć istoty wszechświata?

Gość pojawi się???
mnie zaciągnięty ręczny hamulec w aucie na noc jak temperatura spada poniżej -25 stopni musze czekać do wiosny :D

Gość tak, bo bez twoich postó
nie poznamy sieb ie i nie zrozumiemy wszechświata :D Leczysz jakoś tę manię wielkości? :D

Poznacie, oczywiście, jednak widze po prostu, że nic sie z tym nie robi. Ja podsyłam, Wam, żeby nie powiedzieć "podjudzam was" żebyście się zastanowili nad ważnymi sprawami.

Gość wypchaj się
akurat ktoś będzie deliberował bo jakiś nawiedzony przygłup z kafe chce zgrywać guru.

Gość Wmau
moja galaktyczna sąsiadka się mastrubuje co robić/