Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INFERNUM

Feminizm zwolnił facetów ze służby kobiecie

Polecane posty

Gość INFERNUM

Przykro mi, że myślicie na odwrót.

Gość ja mam swoj typpp
nie ma problemu. sama sobie kupie kwiatka bez okazji, sama sobie odsunę krzesło, otworze drzwii od auta i zapłącę za kino. ale żeby nie było wy sami musicie sobie sprzątać, prać, prasować i gotowac :) 🖐️

kto musi, ten musi... idź nakup sobie kwiatków. poczujesz się jak "kobieta"

Gość posejdonja
wcześniej czy póżniej feminizm wszystkim bokiem wyjdzie kobieta aby świat był zdrowy z pełnymi honorami powinna pozostać w domu ,wówczas wiele spraw nie miało by szans na to by się rozpieprzyć ale nie zostało spełnionych szereg warunków aby ona w tym domu czuła się doceniona jak na to zasługuje okres pijaństwa totalnego braku szacunku kłopoty ekonomiczne brak wiedzy,umiejętności przystosowania i setki innych niedociągnięć udeżających w rodzinę odcisnęło swe piętno na jej rozkładzie i dalej z powodzeniem postępuje.

Gość mała złodziejka
ech feministki. Wystarczy jedna awaria a najlepiej ta śmierdząca czyli przetkanie np kibla i co. No tylko do faceta lecicie żeby to naprawił. Hehe. Ja akurat daję sobie z tym radę ale uważam że co facet to facet a nie jakiś substytut farbujący włosy, wyglądający jak przerośnięty pudel łącznie z takąż samą fryzurą. Facet ma być facetem i ch...

Gość IU
mała złodziejka- i co ten facet robi? sypie kreta? sory, ale jeżeli nie jest to poważna sprawa to zarówno babka i facet sobie poradzą z zatkanym kiblem, a jak już coś większego to hydraulik, nie ważne czy hydraulik kobieta czy mężczyzna, o to właśnie chodzi by nie oceniać z góry tylko dlatego, że jesteś kobietą czy mężczyzną, bo to krzywdzące dla obu stron. W dzisiejszych czsach wielu ludzi posługuje się stereotypami i to smutne.

Gość Aniołek na złotówki
gdyby nie feminizm to niektórzy dzisiejsi panowie umarliby z głodu o ich dzieciach nie wspominając

Gość b staisand
o co wam chodzi albo biezecie albo dajecie i bierzecie

Gość b staisand
kopcie ale porzadnie aby było rowno kobiet i facetów nie mam dosyć kocham murzynów

Gość mała złodziejka
IU a znasz takie urządzenie jak spirala? Pewnie tak tylko nie w tym kontekście o którym ja teraz myślę

Gość IU
Nie, nie znam... :o Naszczęście takch wielkich kloców nie walę, żeby spirali używać 🖐️