Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white.shorow

Chce miec anorekesje

Polecane posty

Gość white.shorow

wiem że wiekszośś z was będzie mnie wyzywać,potępiać ale uwierzcie że to będzie lepsze niż to co teraz mam na sobie, ciągle czuje się nie doskonała i mam już tego dosyć.. Od nowego roku chcę to zacząć, postanowiłam..

Gość little me
daj mi 8kg bo potrzebuje ;)

Gość ania41373
Bez przesady.... Spokojnie, może bez wyzwisk? Możesz powiedzieć dlaczego tak postanowiłaś?

z anoreksja ZAWSZE będziesz czuć się nie doskonała, a na dodatek - jeżeli osiągniesz choć minimum prawdziwej anorektyczki - będziesz bardziej obrzydliwa niż gdybyś ważyła 150 kg :O

Gość white.shorow
nawet chłopak powiedział że wolałby aorektyczke niz to czym sie stałam

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wymiary proszę i wagę

Gość white.shorow
jakbym miała to nie byłby mnie tu..

Gość donna ferro
anoreksja to jest choroba psychiczna która wyniszcza fizycznie. w pewnym momencie umierasz i juz nic nie jest w stanie cofnąc tego procesu..procesu samo zjadania sie ciała

Gość white.shorow
170 cm/ 76 kg

Gość ania41373
ile ważysz, ile masz wzrostu? dziewczyno tylko nie anoreksja... Chłopek też dobry sku*wiel... wybacz musiałam

tak żyj sobie dalej w cudownym świecie, gdzie niby jesteś świadoma chorób które posiadasz i których nie :O

Gość ania41373
Dziewczyno poogladaj sobie zdjęcia anorektyczek.... Nie niszcz sobie psychiki, nawet nie wiesz o czym mówisz, anoreksja jest straszna. nie chodzi o sam wygląd ale wiesz co takie dziewczyny maja wtedy w głowach? horror normalnie

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to nie jest źle :) ja co roku postanawiam, że odchudzę się porządnie, ale dalej jest 67kg przy 168 :) ale może to i lepiej, cycki mam przynajmniej dobre :D ale akurat mi nikt nie mówi, żebym schudła. Mój facet jak ostatnio jechaliśmy taką mini windą do 300 kg w 4 osoby to musiał policzyć ile ważymy razem i określił moją wagę na max 55 kg :D bo ja powiedziałam, że nie wiem, bo dawno się nie ważyłam :D urocze to było

Gość white.shorow
w głównej mierze przez niego przestałam siebie akceptować. Kiedyś tak nie była, byłam cieszącą się,beztroską nastolatka.. od kiedy usłyszałam to od niego i kilku innych ludzi to zaczęłam analizować siebie,swoje życie. Doszłam do wniosku ze skoro tyle ludzi twierdzi to samo to coś w tym musi być. Kiedyś miesiąc jadłam tylko zupy na obiad i tak cały miesiąc po jednej z kłótni w której usłyszałam takie słowa wszystko się we mnie zmieniło, niestety mi miesiącu i schudnięciu 15 kg postanowiłam wrócić do życia bo stwierdziłam że chcę jakoś żyć,znowu stać się tą samą dziewczyną, ale to wróciło..

Gość ania41373
Twój wskaźnik BMI wynosi 26.3. Taki poziom wskaźnika BMI oznacza, że masz nadwagę. NADWAGĘ A NIE ŻE JESTEŚ OTYŁA!!!!!!! poniżej 15 - wyniszczenie 15,0 - 17,4 - wychudzenie 17,5 - 19,4 - niedowaga 19,5 - 24,9 - waga prawidłowa 25,0 - 29,9 - nadwagę 30,0 - 34,9 - I stopień otyłości 35,0 - 39,9 - II stopień otyłości 40,0 i więcej - otyłość kliniczna

Gość white.shorow
właśnie mam NADWAGĘ!

Gość ania41373
Sama widzisz że to przez niego... Schudnij parę kilo i zrób to dla SIEBIE:)

Gość mała złodziejka
Piszące debilki! Dziewczyna nie ma anoreksji. Gdyby ją miała to nie pisałaby że chce ją mieć. Jest zdrową dziewczyną która chce być atrakcyjna do cholery. Autorko, ty nie jesteś gruba, ty po prostu chcesz trochę schudnąć i finito. Wiele dziewczyn chce schudnąć żeby po prostu lepiej wyglądać. Reklamy i te sztuczne modelki pokazują tylko właśnie sztuczność. Debilne parcie na bycie sexy z dużymi cycami i zasuszonym ząłądkiem. Nie jedna laska tak się wykończyła. Brak mi słów

Gość ania41373
DZIEWCZYNO chcesz to dalej zrobić? i to dla niego?

Gość white.shorow
Dziękuję, masz rację ale wiem jak to się skończy..

Gość effefef
jak bedziesz miala anoreksje to dopeiro bedziesz niedoskonala, odpychajaco ohydna

Gość ania41373
To znaczy jak to się skończy?

Gość white.shorow
a co mam robić? powiedział co myśli o mnie. Doszło do tego, że boję się cokolwiek przy nim zjeść bo na pewno mnie skomnentuję albo nie mogę założyć obcisłej bluzki bo widać boczki lub wystający brzuch a on mów otwarcie-przebierz się bo jak kurwa wyglądasz?

Gość white.shorow
skończy sie tak że będzie normalna dieta która przerodzi się w głodówkę

Gość zaniepokojona....
Wyliczyłam BMI z wzoru podanego na Wikipedii: http://pl.wikipedia.org/wiki/Body_Mass_Index wyszło mi 13 (niedowaga/wygłodzenie). Nie mogę uwierzyć, że mam tak niskie. Czy wzór na obliczenie BMI z wikipedii jest prawidłowy?

Gość ania41373
Nie chce mi się już ciągnąć tej dyskusji na forum.... Powiem tylko tyle, jeśli chcesz poczuć się lepiej zrób coś dla siebie ;P CZASAMI POMAGA NOWA FRYZURA. czujesz sie tak przez niego. dodam że Waga prawidłowa dla twojego wzrostu zaczyna się od 72 kg do 57:) Utrzymaj ten fason a będzie dobrze;) trzymam kciuki

Gość white.shorow
dziękuję

Gość ania41373
Zjeb i tyle mogę tylko spytać ile z nim jesteś i czy to poważny związek? zaręczona?

Gość ania41373
zaniepokojona a ile ważysz/ mierzysz? chyba się od tego forum nie uwolnię;P