Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska_miska

zachcianki w ciąży

Polecane posty

Gość niska_miska

Witam wszystkie dziewczyny, napiszcie jakie mialyscie zachcianki w ciąży ?? Ja np. dziś na sniadanie jadłam sledzie razem z racuchami ;))

Gość do autorki....................
no i?

Gość mamamamamam28
ja zajadalam rybe zagryzajac 1l lodami. i tak przez pierwsze 4 miesiace. taki zestaw codziennie. w 2 polowie ciazy odrzucilo mnie na ryby a pojawila sie ochota na mieso.

Gość maaa81
Ja w ciąży przez pierwsze 3 miesiące "rzucałam sie" na fast foody wszelkiego rodzaju, czego normalnie nie robię.

Gość niska_miska
hehehe tez dobre, i co urodziłas ??

Gość mamamamamam28
dziecko z downem

Gość niska_miska
wiedziałas w ciąży że bedzie mialo dziecko downa ??

Gość Ja nie mam w ogóle
zachcianek w ciąży.

Gość mamamamamam28
glupi podszyw. mam sliczna zdrowa juz 4 latke. takiego smaka mialam. a odrzucilo mnie na mieso. wogole nie jadlam dopiero w 2 polowie ciazy.

Gość niska_miska
wspolczuje ci dziecko z downem wow to genetycznie po tobie albo mezu?

ja w pierwszej ciąży piłam hektolitry pepsi :) teraz jestem w czternastym tygodniu pół godziny temu miałam napad na pepsi ale mąż nie chciał iść do sklepu musiałam się zadowolic żywcem jabłkowym:P

Gość niska_miska
idiotki nudza się ,mamamamam28 to tez byl podszyw;)

Gość niska_miska
czy też masz wrażenie że dzieci z downem wyglądają jak szympansiątka? osobiście dla mnie to słodkie

Gość SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
SEXXXU SIE I CCHCIALO: W DOOPSKO

Gość zajebiście zdrowe te
dzieci po pepsi i fast foodach będą ! ciekawe jakie kości będa mieć

Gość do autorki....................
chwast to cie kurwo urodził

Gość a czemu słodycze nie
a później płaczecie, że tyjecie po 20 kg. Ja w 4 tc jeszcze o niej nie wiedziałam zjadłam słoik masła orzechowego w ciągu 3 dni. I to koniec z zachciankami. Jem tak jak zwykle, normalne porcje, choć zdarzyło mi się kilka razy jeść kolację po 21. Jestem w 29 tygodniu i przytyłam 5 kg. Trzeba uważać z zachciankami, bo mogą was zgubić.

Gość mamamamamam28
ja przytylam 17 kg. i szybko zrzucilam 20kg.

Gość paolaola12
daruj te umoralniajace gadki ja przytylam 23 kilo, 2 miesiace po ciazy wazylam tyle co przed

Gość a czemu słodycze nie
ja wiem, że zrzucić można:) nie wątpię w to, bo moja siostra przytyła 18 i teraz jest równie szczupła jak przed ciążą, ale niestety skóra jest zdecydowanie inna. Rozciągnęła się bardzo i sam jej wygląd jest zdecydowanie inny. Nie mówię, że jak się mniej przytyje to tak nie będzie, ale wydaje mi się, że taka waga pozostawia jednak pewne "szkody".

Gość miosonna
Ja w 29 tygodniu mialam zaledwie 4 kilo na plusie, do 41 tygodnia przytylam jeszcze 13:O wiec zbastuj z tym pouczaniem bo sama nie wiesz z jaka waga skonczysz jak ci sie woda zatrzyma to bedziesz tyla po 2 kilo na tydzien albo nawet wiecej

Gość porannarosaaa
a mi się chcę piwa i co mam zrobic? Nie napije sie przecież a juz od tygodnia za mna chodzi :( buuu Trzeba czekać do porodu :(

Gość miosonna
to sobie kup bezalkoholowe i po problemie

ja cala pierwsza ciaze opychalam sie slodyczami potrafilam wstac o 6 rano zjesc dwa batony i isc dalej spac przytylam 25 kg przy wzroscie 174 wygladalam calkiem niezle. po miesiacu zostalo mi tylko troszke brzuszka do zrzucenia i dodam ze nie pojawil sie ani jeden rozstep

W 1 ciazy mialam wielka chec na mandarynki. Pod koniec ciazy je pochlanialam wrecz. Najdziwniejsze polaczenie? Beza z kremem zapita ostrym sokiem pomidorowym. Oj jakie bylo pyszne! W 2 ciazy przez 3 tyg mialam wielka ochote na batoniki Mars. A tak poza tym to na nic. A co do tycia, to to ze do 29 tyg malo sie przytylo nic nie znaczy! Ja w 35 tyg mialam ledwo 10, nawet chyba nie, na plusie a konczylam z 23 kg na plus! takze 13 kg w ostatnie 6 tyg! A nie jadlam w sumie nic bo mnie mulilo potwornie. Woda sie zatrzymala, ot co.

Gość miosonna
ja mam jeden na brzuchu ale teraz juz praktycznie niewidoczny:D

Gość mamamamamam28
a powiedzcie jak z brzuchem. czy macie paski jak przed ciaza. czy brzuch juz nigdy taki nie bedzie.???? niby mam plaski brzuch ale taka faldka jest i nie chce zejsc?

oj nie moj brzuch absolutnie plaski nie jest :P i juz raczej nigdy nie bedzie! mialam olbrzymi brzuch w ciazy (2 razy) i nie ma szans na to zeby kiedykolwiek wygladal jak przed ciaza. do tego rozstepy..... bleee