Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

Bądź wolny nie pozwól, by inni Tobą manipulowali

Polecane posty

Gość SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

Żyj tak, jakby każdy dzień miał być ostatnim dniem Twojego życia Czy chciałbyś, żeby to był dzień smutku, żalu i cierpienia? Nie sądzę Zatem nie szczędź swojej energii, by uczynić każdy swój dzień pięknym, pełnym spokoju, radości, ciepła, dobra i dziecięcej beztroski - Żyj pełną piersią doświadczaj, smakuj, bądź otwarty na to, co przynosi Ci los, chłoń każdą chwilę - Kochaj, nawet jeśli sam nie czujesz się kochany Miłość rodzi miłość Zacznij od siebie jeśli pokochasz siebie szczerze i prawdziwie, pokochasz tak też innych, a wtedy oni odwzajemnią Twoją miłość - Śmiej się beztrosko, nawet jeśli nie wszystko w Twoim życiu układa się po Twojej myśli "Nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia, kiedy Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno" - Naucz się cieszyć drobiazgami, śpiewem ptaków, mgłą unoszącą się o poranku nad łąkami, uśmiechem nieznajomej osoby spotkanej na ulicy - Unikaj towarzystwa ludzi, którzy Cię nie szanują, poniżają i krzywdzą Pamiętaj, że oni postępują tak, bo się boją Zatem nie szukaj na nich odwetu, nie odpowiadaj złem na czynione przez nich zło. Bądź ponad. Okaż zrozumienie dla ich słabych dusz i umysłów i idź w swoją drogę - Pielęgnuj w sobie spokój, radość i traktuj każde zdarzenie, jako szansę na rozwój siebie, swoich zalet i walkę z własnymi słabościami i wadami Nie ustawaj w doskonaleniu siebie -, przejmowali kontrolę nad Twoimi myślami, uczuciami i czynami - Bądź odpowiedzialny za siebie, za swoje słowa i czyny Nie jest porażką przyznać się do błędu. Porażką jest powielać błąd, pomimo jego świadomości. I pamiętaj, że u podłoża wszelkich działań ludzkich leżą albo Miłość, albo jej przeciwieństwo, czyli lęk Ty dokonujesz wyboru.

Gość można prosić ..
streszczenie??

Gość kwiczoł 2013
skad to wzialeś?

Gość kwiczoł 2013
spisz tera? what is this?

Gość niikiiitka
ale farmazony

Gość rózówe trampki
sekret-prawo przyciagania

Gość ciemny.
jaśniej

Gość FDCDD
Demotywatorowe mądrości, z którymi człowiek nie wie co ma zrobić. Bo stosować się do nich nie da.

Gość kwiczoł 2013
i co gosciu napisales pare mądrosci a wytłumaczenie?to gdzie?

DO AUTORA; Wreszcie przeczytałam mądrą wypowiedz.Dziękuję i życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! Pozdrawiam serdecznie 🌻 🌻 🌻

Gość Trudno dostosować się
do tego co tak ładnie napisałeś.Ja to odczytałam że ktoś napluje mi w twarz,a ja mam myśleć że deszcz pada? Ktoś zrobi mi krzywdę,a ja mam za to go przeprosić? Jakieś to nie logiczne jest! W każdym razie życzę Ci wszystkiego najlepszego, bo optymizmu u Ciebie w nadmiarze.