Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instant

brak faceta - pomocy!

Polecane posty

Gość elemeledutki
Tak jest kocham spanko, faceci to wygodne bestie. Biorą taką naiwną do domu, mają zadbany dom, a w między czasie szukają tej jedynej. Trzeba być czujną. Nie chcesz ślubu, to nie będzie mieszkania, możemy się jedynie spotykać. Oczywiście ślub po minimum roku regularnych spotkań.

Gość Je Dance le Mia
29

Gość dwsdwd
a ja mam 34 lata i nadal sama , dziewica

Gość 7362736273
moze spróbuj podrywac, podobno wielu facetów jest b niesmiała, niepewna siebie, masz duze szanse wyrwac wielu, nawet bez super wyglądu

Gość czarnakrowawkropkibordo
To jeszcze masz czas Je Dance le Mia :)

Gość Je Dance le Mia
na co mam czas? na umieranie chyba

Nie podrywaj absolutnie, każdy facet na to pójdzie, nie pogardzi jednorazowym tournee, a później płacz, wykorzystał mnieeeeeeeeee

Gość instant
Czasem próbuję, ale niewiele z tego wychodzi, bo zwykle albo niezainteresowani, albo zajęci. A nawet jeśli pogadają w knajpie, to nie biorą numeru, później udają, że mnie nie znają. Cóż...

Je Dance le Mia na jakie umieranie, chłopie baw się i ciesz, że nie masz jeszcze dzieci i żony, która (i słusznie) ciągle wymaga.

Gość instant
czarnakrowawkropkibordo - fajne masz zdanie o ludziach, nie ma co. Nie każda, która podrywa, od razu ściąga przy tym majtki i chce się bzykać... Naprawdę nie wiem skąd w Tobie takie dziwne przekonanie.

Oczywiście, że nie. ale faceci tak twierdzą, że jak sama podrywa, to łatwa i chce seksu. Jeśli Cię w jakiś sposób uraziłam, to bardzo przepraszam. Poczytaj sobie, każdy facet woli zdobywać kobietę sam, te które same próbują, traktują jak łatwe. Smutna prawda.

Gość 7362736273
to moze podrywaj nie w knajpach? Tam chodzi specyficzny rodzaj facetów, najczęściej zajęci.. ci niesmiali to są raczej z bibliotekach... :p

Gość instant
Ja swojego jedynego faceta poderwałam sama, nie sądzę, żeby mnie traktował jak łatwą. I gdyby nie to, to w ogóle bym się z nim nie spotykała, bo nie był początkowo zainteresowany. Także wiesz... Nie zawsze tak jest. Dzisiaj większości facetów nie chce się zdobywać, szczególnie jak dziewczyna nie jest jakoś oszałamiająco atrakcyjna. A ja, nie czarujmy się, nie jestem.

Gość Je Dance le Mia
nie traktują jako łatwe tylko nie w swoim typie

Powiem Ci, że nieśmiali też potrafią podrywać, robią to tak słodko i nieudolnie, ale widać o co im chodzi. Mam przyjaciela, który próbuje, ale dla mnie będzie tylko przyjacielem.

Gość instant
7362736273 - raczej nie. Pracowałam w bibliotece i tam pojawiają się tylko panowie na emeryturze i młodzież szkolna po lektury, przynajmniej jeśli o męską część chodzi.

Gość 7362736273
Moze poczytak "Magię seksu" G. Mastertona, tam było od cholery porad, całkiem nieglupie, jak podrywac umiejętnie zeby nie wyjsc na jakąs dziwkę, da sie, wszystko zalezy od formy... nikt nie kaze prostacko szczypac w tyłek, mozna zagadac, poprosic o pomoc, że się zgubiło, udawac bezradną... :p

No ale zobacz instant, poderwałaś go, nie był zainteresowany na początku, ale się zdecydował, ale i tak nie jesteście razem, dlaczego? Bo to nie było to. Nie martw się, jesteś wartościową dziewczyną, trafisz na faceta, który to doceni.

Gość 7362736273
instant- zalezy od bibioteki, na uniwersyteckiej jest masa ciach w róznym wieku...

Gość Je Dance le Mia
nie chodzi o to kto zaczyna, tylko żeby dwie osoby chciały

No to powiedz Je Dance le Mia dlaczego jeśli nie w ich typie, to wchodzą w nimi w tymczasowy związek?

Gość instant
Nie jesteśmy razem, bo dzieliła nas za duża przepaść społeczna. Ja jestem z biednej rodziny, studiuję dziennie, pracuję, staram się realizować jakoś w związku z moją pasją. On był z bardzo bogatej rodziny, 30 lat na karku, nigdy nie pracował, woził się nowym autem, tylko imprezy, whisky z górnej półki i garnitury markowe. A ja się ubieram w second handach i buty kupuję raz w roku. Uznaliśmy, że się tylko męczymy ze sobą. Cóż, chciałabym wreszcie kogoś poznać, zakochać się z wzajemnością. bo jak na razie to zakochuję się bez wzajemności i potem problemy mam.

Gość Gruby z nadwaga
Nie macie tak przerabane jak ja.na karku 40 stka jestem gruby,brzydki i stary:(

Gość Je Dance le Mia
nie wiem, zapytajcie się ich, może ja jakiś inny jestem, bo jak ktoś jest w nie moim typie to sie nie spotykam, bo po co mam oszukiwać siebie i ją

To szacun dla Ciebie instant. Znajdziesz kogoś. Tylko pamiętaj, że głodny kupuje byle co, ja od bardzo dawna jestem sama

Gość kocham spanko :-)
czarna krowa- ja Cie kocham! :-)

ja lubię grubych mężczyzn, byle by bogaci byli, hahaha :-)

Przestań gruby głupoty gadać, a skąd jesteś?

ile masz na koncie?