Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sraczka_pierdaczka

jak zwykle w nowy rok załamuję się-to już tradycja

Polecane posty

Gość sraczka_pierdaczka

mam gdzieś nowy rok, mam plany i marzenia, ale jestem zbyt leniwa, pozbawiona motywacji i nie posiadam żadnych ambicji żeby coś osiągnąć i w sobie zmienić. Mam w dupie świat, jestem na niego obrażona! I na Ciebie Boże, żeś mnie umieścił w moim ciele, w tym kraju i mieście, wśród tych ludzi i w ogóleee jestem zła!!

Gość dsadade
chłopa ci trza :classic_cool:

Gość sraczka_pierdaczka
może i trza, ale nikt mnie nie zechce jestem głupia i nie potrafię rozmawiać z ludźmi jestem egoistką i do tego w depresji jestem zła i załamana znowu nic się nie zmieni i będzie dalej do dupyy do tego nie zdam sesji, bo jestem leniem i na niczym mi nie zależy

Gość sraczka_pierdaczka
moje największe życzenie na nowy rok to jest by Izrael zmiótł z powierzchni ziemi Palestynie i cały świat arabski porządek zrobić z ciapatym

Gość dsadade
ja moge zostać twoim księciem z bajki :)

Gość kamilekkkkkkk
oj dziewczyno moze i cie spotkam w tym miescie i cie troche ogarne oby tak bylo!!!! a jak na razie pijemy kochana

Gość sraczka_pierdaczka
spadaj to nie ja wiem, że jestem pesymistką ale jak mam się cieszyć, skoro nie ma ku temu żadnych powodów?! właśnie pokłóciłam się z matką, wiem ona chciałay mieć mądre, zdolne i ambitne dzieci... przepraszam Cię mamo, że nie jestem Twoim wymarzonym dzieckiem, nie nie chce mi się być nie mam przykładu osoby, która osiągneła swoje cele i odniosła suklces, więc nie mam na kim się wzorować przepraszam, ale nie chcę skończyć jak moja matka

Gość kamilekkkkkkk
oj tam kazda matka wiadmo jest czasem zazdrosna czasem zasmucona ipogrozona swoim dzieckiem noo hcyba dojrzala jestes i nie musisz sie tak tym przejmowac coo?

Gość sraczka_pierdaczka
nie czuję się dojrzale, tylko jestem jak małe zagubione dziecko! i tak się czuję oczywiście chciałabym się zmienić, ale nie zrobię tego tylko dlatego, że ona tak chce jak przyjdzie czas i zdam sobie sprawę, że powinnam byc inna, ale kiedy ta chwila nadejdzie?! jak zwykle zapisze, jak co roku, w swoim pamiętniku moje plany na zajebisty z pewnością 2013 rok i jak zwykle, na pewno, zaden z punktów nie zostanie zrealizowany i to wszystko przez mój zasrany charater lubię narzekać, jak nikt nie chcę odp to nie musze się wygadać bo to boli:(