Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloniusia

mam cudownego faceta

Polecane posty

Gość kloniusia

jest idealny !!!!!!!!!! kocham go! źle mi z tym bardzo i boję się że mnie zostawi! szaleje na jego punkcie , nigdy takiego czegoś nie czułam. martwię się że za bardzo będę nachalna mimo to że jesteśmy razem a wiadomo faceci lubią zdobywać. takiego sobie wymarzyłam nie wiem czy to cud. obawiam się że dostane po dupie i że wszystko szlak trafi. TO co pisze to może brednie ale przyjaciel dosłownie przyjaciel kiedyś powiedział że jak się wyrządza komuś krzywdę to powraca to z podwojoną siłą. miałam taką sytuację nawet dwa razy że po długim związku odrzuciłam kogoś i to dość bezlitośnie. ;/ teraz ja jestem w takiej sytuacji że ja się zakochałam i wariuję :( mam myśli że on mnie zostawi bo zasługuję na wszystko co najlepsze, moi znajomi czy jego mówią że trafiło mi się że to wspaniały człowiek,więc to nie tylko moje zdanie. nie urajam sobie tego i to jeszcze gorzej mnie dobija. piszę chaotycznie bo jestem po paru drinkach. KOCHAM!!!! I TERAZ polecą pewnie głupie komentarze ale cóż taka jest prawda to PRZECUDOWNY FACET !!!

Gość jestem tuuuuu
Też mam cudownego faceta :) więc jednak tacy istnieją ;)

Gość a dlaczego on cie tak zachwyca
?

Gość kloniusia
ciesze się że też takiego masz :) jak by każdy takie był to życie byłoby cudowne. mi dużo brakuje do ideału i myślałam że trudno spotkać kogoś takiego wyjątkowego a jednak. Jest zaradny, pracowity , mega przystojny, potrafi tańczyć, zaopiekować się, czuły, liczy się ze zdaniem innych, pomocny, inteligentny, wykształcony, kulturalny, cudowny w łóżku, nie pali, dużo nie piję. jedna wada że lecą na niego kobiety , czasami myślę że mógłby być o wiele brzydszy żeby nie zwracał na siebie uwagi. trochę to egoistyczne ale niestety tak mam :/

Gość kloniusia
38 lat a siedzisz teraz na kafe? i piszesz że ty też taki jesteś?? jak by tak było to by Cię tu nie było i miałbyś już jakąś cudowną kobietę blisko Ciebie a jeśli masz to znaczy że jednak dużo ci do mojego ideału.

Gość jasne hehe
To ja teraz obronie tego biedaka i powiem ze chocby mial idealny charakter i byl pewny siebie , meski,ale jak nie ma wygladu to kazda sie na niego wysra. Taka prawda

Gość jasne hehe
smutne to bo kobiety robia z siebie takie ksiezniczki i wogole ale taka prawda. Swiat to gowno ale ja juz mam to w dupie, wisi mi to :)

Gość kloniusia
dąży do celu, realizuję marzenia, kocha to co robi , uwielbia swoją pracę i jest szczęśliwym człowiekiem który wie czego chcę i to realizuje.

na jutube czasami jestem i wiem co się dzieje, nie jest tak jak się każdemu wydaje . A dziewczynz wiadomo , jak jest ,a ja jak powiem że kocham to jest tak i koniec.

Gość kloniusia
nie chodzi własnie o wygląd ! zawsze miałam przystojnych mężczyzn ale on ma to coś bo po prostu jest sobą , jak pisałam powyżej , zazdroszczę tej charyzmy i wszystkiego. ja nie jestem księżniczką i się nigdy za taką nie uważałam jak by tak było to bym się nie obawiała że może mnie zostawi itp. jestem zwykłą dziewczyną która pragnie szczęścia która w zamian chciałaby dać dużo miłości swojej ukochanej osobie.

Gość jasne hehe
jestes dla nich nieudacznikiem bo wg dziejszych standardow musialbys rznac i porzucac wtedy bylyby same ochy i achy. Ja mam juz to w dupie, skonczylem studia, zarabiam te 6 kola na miesiac (jestem lekarzem) jako rezdent i stac mnie wyskoczyc na dupeczki co 2 dzien. 150 zl razy 15 policz sobie, jestem z wroclawia.

ja też mam dogry chsarakter i jestem dobrym człowiekiem chociaż pieniążków jueszcze się nia dorobiłem ale jest okej i do pżodu aleluja

Gość kloniusia
Miłosz jak pisze na kafe to staraj się poprawiać błędy w końcu wszystkie źle napisane wyrazy masz podkreślone. :/ LEKARZ PRZECIEŻ TEŻ CZŁOWIEK :/

Gość janekrys niezalogowany
pozdrawiam cie, bo to ja pisze. Dasz rade kolego, wiesz jest taki etap ze w pewnym wieku szukaja faceta z ktorym czuja sie dobrze, bezpiecznie (w sensie bytu), komfortowo, takiego ojca rodziny (niestety nie ruchacza) i to jest pole do popisu dla ciebie. Jezeli nie byles dymaczem do tego 19 roku zycia to juz nigdy nie bedziesz taka prawda. Ale nie to jest najwazniejsze. Szczescie jest najwazniejsze, niektorzy posztrzegaja to przez pryzmat pieniedzy, niektorzy kobiet, a niektorzy wydarzen w zyciu. Sprawdz co ciebie najbardziej jara i specjalizuj sie w tym, kultywuj to , bedziesz szczesliwym czlowiekiem, szczescia nie da sie zmierzyc choc da sie oszacowac, jednemu 15 zaliczpnych lasek da ten sam poziom szczescia co innemu kupione bmw 750i

dziekoję Janekryf ale to nie jest łatwe cały czas jakaś dziwna sytułacja i nic nie można poradzić ale dzięki za spoko nastawjenie Anekryf

Gość janekrys niezalogowany
jestem lekarzem, nie wiem czy w to uwierzysz czy nie ale staram Ci sie przekazac rady ktore maja wplyw na Twoje zycie. Pozdrawiam Was serdecznie, niedowiarka i ta szczesliwa kobiete

Gość hahahhb
" Szczescie jest najwazniejsze, niektorzy posztrzegaja to przez pryzmat pieniedzy, niektorzy kobiet, a niektorzy wydarzen w zyciu. Sprawdz co ciebie najbardziej jara i specjalizuj sie w tym, kultywuj to , bedziesz szczesliwym czlowiekiem, szczescia nie da sie zmierzyc choc da sie oszacowac, jednemu 15 zaliczpnych lasek da ten sam poziom szczescia co innemu kupione bmw 750i" filozof z ciebie przedni

Gość zielona kuleczkaa
Ja też mam cudownego faceta, jest najlepszym przyjacielem, kochankiem, partnerem jakiego mogłam sobie wymarzyć. Lubiany przez ludzi, wykształcony, pomocny. Dla mnie anioł, a co najważniejsze już niedługo mąż :)

Gość pewnie to
ginekolog ha ha

Gość kloniusia
ACH :) JAK myślicie czy faceta można zrazić poprzez traktowanie go jak kogoś naprawdę wyjątkowego i pokazywanie mu non stop i mówienie mu że jest cudowny.

Gość kloniusia
Kocham Cię :*:*:* i tęsknie achhhhhhhh :)) zastanawia mnie czemu dziewczyny w dzisiejszych czasach są aż tak bezczelne, jak widzą że mężczyzna jest bardziej ogarnięty od innych to nawet nie zwracają uwagi czy ma kobietę , żonę czy dzieci. :/ sucze!