Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca bombowca

Mam 40 lat specjslnie piekny nie jestem ale mam swoje potrzeby

Polecane posty

Gość nie rozpadnie sie
no chce sie, ale nie z nim :D

Gość kierowca bombowca
a czemu ma sie nie chciec w wieku 40? sprzet sprawny, tylko kobieta jkaś taka mamusiowata zamiast i żona i kochanka konik na ryby nie wyklucza fajnego pozycia, ja akurat nie widze nic ciekawego w rybach tym bardziej że za duzo czasu to pewnie zajmuje, ale hobby kazy ma, ja tez mimo wszystko chciałbym czegoś fajnego, nie mówie poraz wtóry dziennie ale raz narok chociaż, takie małe marzenia a taki problem

Gość Gwdag
Ty jej nie uwodzisz tylko wymagasz:o

Gość babcia81
moze tobie się chce ale kobiety starzeją się szybciej i po 30 tylko druty i włóczka, trzeba było sobie zawczasu młodszą znależć

Gość kierowca bombowca
gdzie ty człowieku wyczytałes że ja wymagam, czego do chooja ja wymagam? jesli chciałes mnie bardzi wkurrrwić to ci sie to zajeebiście udało to że kobiety sie starzeją szybciej to wiem, ale raczej w aspekcie wizualnym się starzeją, słyszałem i widzę że w seksualnym każdy bez względu na wygląd ma te same potrzeby, przynajmniej tak mi sie wydawało , ale widac mało wiem, gówniarz jestem i sie pomyliłem

Gość WYZEJ MAJA RACJE
NIE POCIAGASZ JEJ I TYLE. DAJ JEJ SPOKOJ I NIE ZMUSZAJ BY UDAWALA SATYSFAKCJE

Gość zajeb ba łabym
swojego męza,jakby na forum takie bzdety wypisywał a nie omówił problemu ze mną może nie potaficie ze sobą rozmawiać.

Gość kierowca bombowca
kochana, omawiałem, nie czujesz czasem potrzeby wyżalenia się? poczytania opini innych ludzi?

Gość WYZEJ MAJA RACJE
TO TY MASZ PROBELM A NIE ONA. JEJ JEST DOBRZE W STANIE OBECNYM. SKORO PROBLEM JEST TWOJ TY MUSISZ MU ZARADZIC. ZONIE DAJ SPOKOJ

Gość takajednaana
któraś z Pań pytała o pończoszki :) owszem są i z pasem ale można też na "skróty"czyli samonośne mały warunek uda trzeba mieć do jakiegoś rozmiaru gdyż potem są kłopoty z rozmiarówką :P a są różne ja mam z koronką w kolorze pończoch a więc całość beżowa oraz wykończenie w szkocką kratkę a pończochy beżowe też ciekawe :D poza tym... majteczki,staniki... sukienki wielkości znaczka pocztowego :) oh...rozmarzyłam się... a On tak daleko ale jeszcze trochę...😘

Gość kierowca bombowca
wiem, ze to ja ma problem, dlatego założyłem temat, a ty wyłacz capslocka bo sie nie da czytać

Gość dzieciozascianaOOOOO
może boi się że dzieci usłyszą i odwala wszystko na szybko byle jak

Gość dziadek chyba
poszedł spać. Poużalał się na swoją niemoc i winę jak zwykle zwala na żonę. Gdybyś potrafił ją rozgrzać nie byłoby problemu

Gość autorze czy twoje imie
zaczyna sie na R? :-)