Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leiilea

Chudnę! OD NOWEGO ROKU! :)

Polecane posty

Gość werusia
Hej. No to i ja wtrace cos od siebie :) Mam 23 lata i niespelna riczne dziecko. Mam 77kg i 175cm wzrostu. Po ciazy kg mi nie zostalo tylko

Gość werusia
Hej. No to i ja wtrace cos od siebie :) Mam 23 lata i niespelna riczne dziecko. Mam 77kg i 175cm wzrostu. Po ciazy kg mi nie zostalo tylko

Gość werusia
ucina mi post :/ Hej. No to i ja wtrace cos od siebie :) Mam 23 lata i niespelna riczne dziecko. Mam 77kg i 175cm wzrostu. Po ciazy kg mi nie zostalo tylko

Gość werusia
Hej. No to i ja wtrace cos od siebie :) Mam 23 lata i niespelna riczne dziecko. Mam 77kg i 175cm wzrostu. Po ciazy kg mi nie zostalo tylko z czasem ze wzgledu siedzenia z dzieckiem w domu przybralam 7kg-zima z noworodkiem na spacery nie bardzo. Do pracy juz nie wrocilam wiec zrobilo to tez swoje hehe. Wiec mam do zrzucenia najmniej 7 kg. Od 3 dni cwicze juz z Ewa Chodakowska-skalpel. Widze juz w sobie poprawe plastszego brzucha-ubitego. Od tych 3 dni rowniez nie jem weglowodanow lub tylko w ilosci do 20g. Jem gl ryby mieso warzywa :) Do marca chcialabym poprawic wyglad swojej sylwetki dlatego tez tu jestem zeby sie powspierac podczas zmian w swoim zyciu :)

czesc werusia napewno sie uda ja dziś juz zaliczylam orbitreka 35 min i brzuszki i hantelki :) na razie 170 kalori pochłonietych :) oby tak dalej:)

hej alutkabezbutka orbitre tez mam ale jakos mnie nie ciagnie do niego...wiem ze najlepiiej jak tylko na nim to 45min bo poo 30min dopiero spalanie sie wlacza :p i 130 tetno musi byc... ale to teoria praktyke chyba tez miec warto :P moze nie doczytalam-jestes na jakiejs diecie igraniczajacej kaloriee??

ja dopiero wystartowalam z orbitrekiem wczoraj 30min,dziś35min ,mam zamiar do 45min przy filmiku :) co do diety to 1000 kalori mozna wszystko tylko troszke:) i to chyba najlepiej bo nie musze oddzielnie gotowac specjalnie jak cos tłustego dla rodzinki to poprostu ja sobie to odchudzam w extremie nie jem :)

Też sie dołączę, zaczęłam od dzisiaj :) Ostatnio rzuciłam fajki i mnie sporo przybyło tu i ówdzie czas więc zacząć wziąść sie za siebie z nowym rokiem :) Pierwsze kilka dni chcę sobie zrobić trochę bardziej rygorystyczne, ugotowałam dietetyczna zupę jarzynową i to będzie moja bazą przez 2- 3 dni, później jeszcze nie wiem co, moze sb... zobaczymy :)

no to witam wszystkie :) czocharowaa . w stopce widze dane bobo Twojego Lenki.... takie duze dziecko urodzilas czy to po jakims czasie sa dane?

heh dziewczynki jak tam wasza dietka ja dzis własnie zjadłam ostatnie danie tatara coby bialko na kolacje pasowało ,zmiescilam sie w 1000kalori jestem hepi:)

u mnie jakieś 500 kcal wyszło, przez cały dzień tylko zupa jarzynowa i pierś z kurczaka... na dziś starczy :) narazie mi łatwo, bo jestem na antybiotykach i nie chce mi się jeść wcale :)

Gość Wielki_Łakomczuch
Przez cały dzień fajnie się trzymałam, a po kolacji ogarnął mnie wilczy głód.

A ja tylko ostatni posilek zjadlam o... 14? moze 15 kielbaske z serem-bez weglowodanow zeby bylo...-i pozniej tylko na obiad pol zeberka i juz nic wiecej bo nie chcialo mi sie tylko pilam jak smok. No i o 21 zaliczylam 45minCwiczen i moge isc spac :) Macie dziewczyny jakies sprawdzone kremy ujedrniajace?? Ja mam jeszcze jakis z soraya ale juz mi sie konczy...a nie wspomnialam ze nie mieszkam w PL wiec nastepne odwiedziny za 4 msc to dopiero sie kupi :/ tu to nie znam sie na tych kremach ale NIVEA jest hehe, Slyszalam ze nivea q10 jest b.dobry. Stosowalyscie??

MiGothka-ile juz jestes na tej diecie i ile ci poszlo jesli chodzi o widok wizualny jak juz jestes dluzej?? Wielki_Lakomczuch - dlatego chyba lepiej jest zjesc cos do po poludnia do 17-18 zeby byc najedzonym i juz nie jesc... ja tak tez robilam...do ok 3-4 do obiadu moglam nic nie jesc nic nie pic nawet a tylko przyszlo do obiadu to sie zaczynalo :/ Obiad-po obiedzie cos-kolacja-cos podjesc najlepiej slodkiego... i potem przeciez ja jem tylko 2,3 posilki :D:D ale do 23:p Wiec teraz juz wole sie czyms zajac i w tym dobre sa cwiczenia ze mam czas zagospodarowany...albo na szydelku cos porobie sprzatne...i idzie nie jesc

a juz doczytalam MiGothka ze to od dzis:):) wiec czekamy na efekty!! Powodzenia

Gość Janka26
Ja juz mam 1 kg za sobą, może nie dużo ale zawsze coś :)

heeej rano na wadze 72,7 :D nie wiem jakim cudem ale od wczora spadl 1kg :D zaraz na sniadanie 2 kiwi, pomaraqncza i mandarynka owocowo :D

Gość nowy poczatek 01.01.2013
witam wszystkich w 3 dzien nowego roku:) mimo że za oknem zimno, pochmurno a w dodatku pada deszcz to u mnie nastrój jest na 6 +; dziś kolejny dzień z planem diety i trenigiem; a wlasnie ćwiczycie cos dziewczyny? moim postanowieniem jest codzienne wygospodarowanie czasu na ćwiczenia;

Gość Motylem byłam...
hej ja zaczelam diete od wczoraj Mż :) 02.01.2013r :) zjadłam: -serek wiejski z koperkiem. -duuże jablko -kasza gryczana surówka,pierś z kurczaka pieczona. do tego duuzo wody i czerwona herbata. zamierzam nie jesc w ogóle chlepa,ziemniaków itd czyli jak najmniej weglowodanow a duzo białka owoców i warzyw. z 40 min biegałam z psem+20 min taniec + caly dzien chodziłam po miescie czyli kilka ladnych km. nie zamierzam sie głodzic to nic nie daje juz to przerabialam. Tylko zdrowe jedzenie +ruch.

Gość Motylem byłam...
to wczoraj zjadłam dzisiaj podobnie tylko ciut wiecej musze zjesc bo nie chce sie głodzic. waze 80kg/168 czyli wstyd jak cholera!;p musze to zmienic całe zycie przede mna-mam 20 lat

Widzę, ze nie tylko ja tu sie ważę codziennie ;) u mnie po 1 dniu o,5 kg na minusie :) ja narazie kawa, talerz zupy i pól serka wiejskiego, muszę zaczac więcej pić bo szczerze to 2 kubki kawy w zupełności mi starczaja na dzień... nie wiem jak ja się zmusze ;/ werusia tak jestem dopiero po 1 dniu diety, ale w tej strefie jestem juz weteranka, przez kilka lat stosowałm chyba wszystkie mozliwe i doszłam do swojej wymarzonej wagi, trzymałam ją około roku i gdybym nie rzuciła palenia to pewnie nie byl;oby mnie tu ehhh ;/

ja od wazenia to jestem chyba uzalezniona :) no ja tez sie musze zmusic do picia.. wczoraj wypilam jeden kubek herbaty.. musze sie przyzwyczaic do picia wody

Gość we7878
a ja z pigwa zielona albo czerwona

Cześć dziewczynki :) Z chęcią się do was przyłączę, bo też planuję zrzucać kilogramy. Postawiłam na dietę około 1200 kalorii + ruch w postaci rowerka stacjonarnego i domowych ćwiczeń. Dzisiaj kupiłam w lildu ekspanderów do ćwiczeń i lada moment będę je wypróbowywać. :)