Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leiilea

Chudnę! OD NOWEGO ROKU! :)

Polecane posty

CZesc- tez sprobuje na diecie 1000- 1200 niby dzis zaczełam ale nei liczyłam kalori dokładnie wiec od jutra juz tak na powaznie mozna sie dopisac do was?

z czego najbardziej chcecie schudnac ja z brzucha , wszystko mi tam sie odkłada

Gość Nika36
Witajcie;-) Własnie spaliłam trochę kalorii. Aby nie było monotonnie wyszukuje na youtube różne filmiki np.: http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg i ćwiczę+ orbiterek+brzuszki + dieta mż;-) Może schudnę...

witam kochane panie :) ja dzisiaj od 4.30 na nogach na sniadanie sałatka z pełnoziarnistego makaronu + sałata + fasola czerwona + szynka + szczypiorek+ łyzeczke majonezu light 350 kalori, szklanka soku pomidorowego , a przed chwila zjadłam taka niby zapiekanke do parowara wrzuciłam kalafiora jak juz był miekki to na to dobiłam jako jak juz dochodziło to dałam plasterek odtłuszczonego sera zółtego + szczypiorek pychaaaa :) 300 kalori , czyli razem +/- 700 kalori jeszcze mi zostało 300 do wykorzystania ,ale pewnie zakończę na grejpfrucie ,dopijam kawke i znikam na orbitreka 40 min dzisiaj a potem padne najtrudniej to jak wróciłam z pracy i dzieciom knedelki robiłam :( a ja nie mogę :(

Ja chciałabym zrzucić tłuszczyk z ramion oraz całych nóg (albo po prostu parówczaków). Beaciaaa - ja również zaczęłam dzisiaj i także nie ważyłam dokładnie produktów, mam tylko pojęcie mniej więcej, ale od jutra zaczynam skrupulatne odliczanie :) Alutkabezbutka - Twoja sałatka brzmi przepysznie :) Ja dziś zjadłam : śniadanie - 2 kromki razowego chleba z ziarnami, każda z plastrem drobiowej wędliny, pomidora, odrobiną cebuli i kilkoma paskami papryki + herbata owocowa bez cukru = 350 kalorii II śniadanie - miałam zjeść pomarańczę ale niestety w szkole wyjątkowo nie zdążyłam zjeść obiad - potrawka - pół piersi z kurczaka + 80g ugotowanego białego ryżu + 200g warzyw na patelnię + 50g keczupu = 360 kalorii podwieczorek - pomarańcza = 110 kalorii kolacja - planuję zjeść kromkę chleba z plastrem drobiowej wędliny i pomidora oraz jajko na twardo Właśnie skończyłam ćwiczyć - dzisiaj 45 minut na rowerku stacjonarnym + 15 minut gimnastyki.

a wiec jutro zaczynam ja - powodzenia i trzymam za wszystkie kciuki abysmy osiagnely swoje cele i były zadowolone z siebie :)

Gość zupki....
mam pytanko-zupki robicie bedac na diecie na miesie?,czy czysto warzywne?

Ja często robię zupy krem z warzyw - np duszę paprykę, pomidory, trochę cebulki i czosnku z odrobiną marchewki, później zalewam wodą, tyle aby po zmiksowaniu była dość gęsta i doprawiam do smaku ulubionymi przyprawami :)

co do zup to ja gotuje i zmiast na wywarze z miesa do zupki dodaje oliwy zoliwek ale to dopiero jak jest letnia jak postoi z 2 godzinki to jej nawet nie czuc a zdrowe tłuszcze są ;) nowy poczatek z kad masz tyle siły 150 min. na steperku ??? ja bym wymiękła ,niezle dajesz za miesiac to bedziesz jak patyczek:)

witam , ja teraz pije kawe i jem obwarzanka z makiem potem jabłko a o reszcie pomysle :) napisze pozniej jeszcze

Gość Ola1212
Może i ja się przyłączę? Razem łatwiej :) Od wczoraj stosuję dietę kapuścianą, mam zamiar być na niej przez tydzień, a potem coś mniej restrykcyjnego. Ta dieta - widzę to po wczorajszym dniu - nie jest łatwa, no ale mam nadzieję, że dam mi dobrego kopa na początek - liczę na większy spadek wagi w tym pierwszym tygodniu, a później już wrzucam łagodniejszy program. pozdrawiam wszystkich :)

cześć Ola :) Powiedz nam jakie są Twoje cele? Planujesz stracić dużo kilogramów?

Gość Ola1212
Palinka, muszę schudnąć 5-6 kg. Natomiast mój mąż około 10-12 kg i to o niego głównie chodzi. Ja wiem, że sama dam radę, ale jego jest bardzo trudno zmobilizować. I skoro już dał się wciągnąć w to odchudzanie, to muszę to wykorzystać :)

u mnie pada deszcz ale jest plus 6 stopni :) nie wiem co na obiad zrobic macie jakis pomysł na dzisiaj

Beatko polecam Ci pyszną moim zdaniem potrawkę : około pół piersi z kurczaka pokrój w kostkę i usmaż na łyżeczce oleju z dodatkiem curry i ostrej papryki, ugotuj woreczek brązowego ryżu (staczy na dwa razy) i pół wrzuć na talerz (ja wybieram miseczkę, wygląda wtedy na większą porcję :) ), dodaj kurczaka, a na patelnię wrzuć (bez dodatku tłuszczu) zamrożone warzywa (ja wybieram paczkę warzyw z lidla z dodatkiem groszku (są różne opcje) 750g za około 6pln - są tanie i naprawdę smaczne) i kiedy się rozmrożą to dodaj je do reszty. Do całości można dodać odrobinę pikantnego keczupu do smaku. :) Danie ma około 400 kalorii - ja na diecie 1200 wcinam je z chęcią. :) Inną alternatywą może być omlet: Do miseczki wrzuć łyżkę mąki typu 2000 lub 3000, dodaj 3 łyżki otrąb, łyżkę mleka, jedno jajko, wegete i pieprz (lub inne przyprawy). Wszystkie składniki połącz w masę (dodaj odrobinę wody, bo będzie dość gęsta) i usmaż na łyżeczce oleju. Na wierzch proponuję plaster lub dwa szynki drobiowej oraz pokrojoną w kostkę paprykę - mnie to połączenie bardzo smakuje. :)

Cześć dziewczyny :) Zaczęłam od dziś diete bananową, tak ze 3 dni w ramach oczyszczenia moze pomoże, a moze nie, a ze nie mam bardzo pomysłu na dietowanie, a mż średnio mi wychodzi to co mi tam ;)

cześć MiGothka :) Dziewczynki jak minął wam dzień? Nie poddałyście się jeszcze? :)

witam was dziewczyny ja dzis niestety przegiełam i zjadlamjakies 1300 kalori:( , ale cwiczylam na orbitreku 40 min ,hulahop 25 min i 100 brzuszków skretnych(?), juutro startujz z cwiczeniami " Jillian 30 dni" niezłe efekty podobno :)

Witam dziewczynki w piękny sobotni poranek. :) Alutkabezbutka - co to za ćwiczenia z Jillian? Nowy Początek - podczas sprzątania na pewno spaliłaś sporo kalorii. CO tam pałaszujecie na śniadanko moje drogie? :)