Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leiilea

Chudnę! OD NOWEGO ROKU! :)

Polecane posty

Witam weekendowo i w dobrym humorze.... dziś na wadze -1,5 kg , pomimo piątkowych grzeszków, bo miałam rodzinne spotkanie no i przyznam, ze diety nie trzymałam, :/ ćwiczenia zaczęlam dopiero wczoraj, bo jestem strasznym leniem do tego, ale po dzisiejszej motywacji zaraz po obiedzie zabieram sie za gimnastykę ;)

A co tu taka cisza mam nadzieję, że się nie poddalyście ?! ;/ Ja postanowiłam sobie zrobić kilka dni proteinowych więc dziś zjadlam 4 placuszki Dukana, kilka plasterków polędwicy drobiowej i serek wiejski, poprawilam się tez z piciem wody z czego się cieszę, bo naprawde poskramia apetyt :) bylam dzis w biedronce i kupiłam sobie skakankę z licznikiem, właśnie wypróbowałam.... jak narazie 300 podskoków i padłam, zeeeero kondycji, ale to tez zamierzam zmienić :) Palinka95 dzieki :)

Nie MiGhotka, oczywiście że się nie poddamy. :) Ja wczoraj miałam dużo nauki niestety, ale dieta cały czas idzie dobrze. Dzisiaj już po obiadku jestem. Dziewczyny powiedzcie z jaką częścią ciała macie największy problem? :)

Palinka95 u mnie najgorzej tyłek i górna część ud brrrr ;/ chociaż zauważyłam, ze z wiekiem to i w brzuch coraz więcej wchodzi z czym nigdy nie miałam problemów, a teraz niestety widać ... ogólnie to mi się te kilogramy równo rozkładają, ale tyłek jest moją zmorą największą ;/

Rozumiem, ja zawsze tyję w udach, ramionach i ogólnie mam bardzo grube łydki. Z brzuchem na szczęście nie mam problemu. :)

Gość roxanad88
Witam Panie :) Mój cel to - 4-5 kg. Za bardzo nie wiem jak się za to zabrać. Niby to nie wiele , ale chce to zrobić z głową i bezpiecznie. Ćwiczenia odpadają ponieważ jestem po cesarce i jeszcze nie doszłam do siebie. Jakie kolwiek ćwiczenia to mega ból w podbrzuszu. Proszę o konkretne rady jak jeść, co jeść, jak często i w jakich ilościach, lub jakie diety są najlepsze i najsmaczniejsze oraz w jakim czasie udało sie Wam tyle pozbyć. Czekam na rady i z góry mega dzieki :)

Palinka95 chyba zostałyśmy same na placu boju :( roxanad88 nie jestem ekspertem w dziedzinie zdrowego odżywiania, ale napewno najsmaczniejsza dieta na jakiej kiedykolwiek bylam to Soutch Beach, takze polecam :)

Właśnie widzę że zostałyśmy same. :( Jeśli byś chciała to polecam inny temat - również o odchudzaniu, piszę tam z fajną dziewczyną (młodą mamą) która jest naprawdę zawzięta i wątpię żeby odpuściła, możesz się przyłączyć - warto zebrać do kupy te osóbki, które po pierwszym tygodniu nie zrezygnowały. Daj więc znać, a podeślę linka. :) Pozdrawiam serdecznie :)

Przepraszam, że dwa dni nie pisałam, ale po prostu przeoczyłam topic w ulubieńcach. :( Dlatego właśnie fajnie by było jeden stworzyć. :)